ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ingen akne kvar

/

Trots att min akne knappt är kvar idag så lever jag fortfarande med en självbild att jag har akne. Åren med akne var så många att det liksom blev en del av mig. När jag kör bil osminkad och ser mig själv i spegeln så är jag så beredd på att se alla röda bölder och ärr, jag har inte vant mig att jag inte ser ut så längre. Självbilden släpar liksom efter. Det var verkligen inte kul alls med hudproblem men ska man försöka se något positivt i det så var det den bästa träningen för att öva upp min självkänsla och acceptans för att jag var vacker ändå.

Första gången jag visade upp min hy i bloggen.

Här är exakt två år sedan.

… Och min hy idag. När man har haft akne från att man var 12 år gammal så är man inte så van med begreppet ”lyster” i huden. Så fort det har stått ”lyster” i make up eller crème så har jag tittat åt ett annat håll, matt är det enda som har varit godkänt för att aknen inte ska synas igenom. Men idag är det annorlunda och att få ta fram ett lystergivande fuktserum i Löwengrip Care & Color var stort känslomässigt för mig.

Äntligen blev det min tur att få ha en strålande hy.

Här är våra senaste produkter inom LCC. En ansiktsmask som rengör och återfuktar samt ett fuktserum som man har under dag/kvälls-kräm. Produkterna finns även hos Nordic Feel, Kronans Apotek samt utvalda Apoteksgruppen-apotek. 

Jag vet att jag kommer att få frågan vad jag har gjort för att få finare hy. Jag har tyvärr inget roligt svar. Att bli äldre tror jag faktiskt har gjort störst skillnad, hormonerna är mer i balans. Jag äter samma mat som förut, lever i stort sett likadant. Men under de senaste åren har jag använt mina egna ansiktsprodukter och oavsett om det är det eller inte så har huden hållit sig fin och det är jag stolt över. Vi jobbar inte med några hemliga recept utan vi använder oss av väldigt mycket fukt genomgående samt allantoin som läker och lugnar huden. Det finns ingen mirakel-akneprodukt, trust me. Men en återfuktad hud är i alla fall aldrig fel.


Even though my acne is barely visible, I still define myself as a person with acne. I had so many years of bad skin it became a part of me.

When I’m driving and I see myself in the rearview mirror I expect it to show red pimples everywhere. I’m still not used to this new image of myself. It was not fun at all to suffer from acne. I guess the silver lining of having acne is that it helped my self esteem by accepting myself as beautiful regardless of my complexion.The first time I showed my skin in the blog.
This is taken exactly two years ago.
… My skin today. You’re not really familiar with the phrase: “glowing skin” when you suffered from acne since the age of 12. As soon as I read “lustrous” on a makeup product I looked the other way. “Matte” is the only thing that worked in helping cover up the acne. The situation is completely different today. That’s why developing a glowing, moisturizing serum for Löwengrip Care & Color was a big deal emotionally.
Finally it’s my turn to have radiant skin.
Here’s our latest products from LCC. A facial mask that cleanses and moisturizes, and a moisturizing serum that you apply before your day/night cream. You can find the products at Nordic Feel, Kronans Apotek, and selected Apoteksgruppen stores.
I know a lot of you will ask what I did to improve my skin. I’m sorry to disappoint you. I think getting older is a big part of it, the hormones are more balanced. I’m on the same diet as before, and my life in general is pretty much the same. The last couple of years I have been using my own products, and regardless if it’s because of them or not, my skin has been well and I’m proud of that. We don’t have any secret ingredients but use a lot of moisturizers and allantoin that is healing and calming. There is no such thing as a miracle product, trust me. Although it’s never wrong to have hydrated skin.

95

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00