ANNONS

Macka i trädet

/

Jag gick upp med barnen idag och lät Odd sova ut. Vi pratar mycket om fåglar här hemma så vi stod och väntade på om det skulle komma några. Vi har haft fågelmat ute hela vintern så fåglarna har lärt sig att det finns mat här, störande för vissa kanske men underhållning på hög nivå för oss. Sedan åt vi frukost och väntade in Odd och Fredrik som sov ut. 

 

  

Busungarna. 

 

Fredrik stannade här hela dagen och när hela gänget åkte iväg för att handla lunch och lite annat fick jag egen tid. Tog ett bad och bäddade ner mig i sängen efteråt och läste Daisy Beauty. Så mysigt. 

 


Vi brukar gå ut en stund på förmiddagen och en stund på eftermiddagen (så mycket enklare nu än när vi bodde på Kungsholmen). Imorse ”cyklade” Gillis till gungorna och nu på eftermiddagen tog vi en promenad till stallet. Vi tog med oss bröd för att mata fåglar på vägen men vi hittade inga så vi ….  

 

 

… Hängde upp brödet i trädet istället när vi kom hem. Gillis tyckte att det var hysteriskt roligt. Sedan gick vi in och väntade på besök! Nu blir det mys och middag och sedan väntar Mello. En riktigt bra lördag 🙂  I went up with the kids this morning and let Odd sleep in. We often talk about birds, so we were just standing by the window waiting to see some. We had bird seeds out all winter so they know were to come for food. Some people might find their chirping annoying, but it’s highly amusing for us. After bird watching we had breakfast and waited for Odd and Fredrik to wake up.

Besties.

Fredrik stayed here all day, and when the rest of them went to get lunch I got some alone time. I took a bath and layed down on the bed reading Daisy Beauty magazine. It was so cozy.
We try to go outside every morning and afternoon (it’s so much easier now compared to when we lived in the middle of the city). This morning Gillis “bicycled” to the park and this afternoon we walked to the stable. We brought some bread to feed the birds but we couldn’t find any so…

…The bread ended up in our tree. Gillis thought that was hysterical. After that we went inside and waited for our guests! Now it’s family quality time and Mello. This has been a great Saturday 🙂

 

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00