Underbara fredag 

Jag har haft roliga möten idag, mest interna med Löwengrip Care &  Color men så lite annat smått och gott. Effektiv dag i alla fall. Nu ska jag hem till Sally och sedan ska vi hämta Gillis som gick sin första dag själv på förskolan idag. Håller tummarna att det gått bra. Inget samtal från personalen i alla fall. Förra inskolningen när han var 1 år och två månader gick hur enkelt som helst. Han bara knatade in och vinkade hejdå. Inget bakslag. Att skola in på ny förskola vid 2 år och tre månader har varit lite kämpigare. Tårar vid hejdå och hans sömn på natten var varit lite orolig. Det är jobbigt att vara med om men känns ändå som om det är inom det normala.

Gjorde mig lite fredagsfin idag 🙂

Ikväll kommer mamma över och ska vara barnvakt! Sist Odd och jag var ute var vid vår bröllopsdag 31 Augusti tror jag. Ikväll har Odd nämligen en whiskeymiddag för 12 personer med en superkock och en whiskeyexpert. Mina tjejkompisar plus respektive kommer vilket ska bli superkul. Ser fram emot kvällen!

 

 

I’ve had a lot of fun meetings today. Most of them were here at the office with Löwengrip Care & Color, but then there was a few other ones as well. Now I’m going home to get Sally and pick up Gillis from his first day alone at kindergarten. I’m crossing my fingers hoping it went OK. I haven’t received a call from the teachers at least. When Gillis first started kindergarten he was 1 year old and everything ran smooth. He just walked right in and waved goodbye without tears. This time he’s 2 years and three months and it’s been a little more difficult. There’s been some crying and he’s been sleeping restlessly. I hate seeing him like that, but I still think it’s a normal reaction.

 

I dressed up today, it’s Friday after all 🙂

 

Mom is coming by tonight to babysit! The last time Odd and me went on a date was at our wedding day last August 31st. Odd has a whiskey-dinner party tonight with 12 friends along with a master chef and a whiskey expert. All my girlfriends plus their significant other are coming as well, so much fun. I’m really looking forward to this night!

 

 1. Tuva skriver:

  Skitsnygg jacka! Vart är den köpt?

 2. Åh va fantastiskt fin jacka! Vart är den ifrån? 🙂

 3. Lotta skriver:

  Det var faktiskt ganska roligt, med tanke på det du skrivit med versaler. Det kallar åtminstone inte jag för något positivt. Så då skulle du i det här fallet med andra ord
  hållit käft, som du själv uttrycker.

  1. CL skriver:

   Nej Lotta, det är sannerligen inte något positivt det jag skrev med versaler. Det jag ville få fram var hur tragiskt det är när folk skriver negativa saker om Isabellas klädstil eller ifrågasätter varför hon väljer att lämna Gillis på förskola (någon som hört talas om social kompetens?). Jag tror aldrig att hon skulle utsätta sina barn för något som vore otäckt eller att hon skulle prioritera sig själv och sitt jobb före sina barn. Vi alla måste jobba för att få ihop en ekonomi som bidrar till att vi kan leva våra liv.

   Jag blir så otroligt ledsen när jag läser folks kommentarer som är negativa mot Isabella. Det spelar verkligen ingen roll vad hon skriver om vad hon gör, vad hon äter, vad hon har på sig eller hur hon uppfostrar sina barn eller hur hon rår om sin familj. Människor ska ALLTID ha något negativt att komma med och det jag verkligen inte förstår är vad folk får ut på att kommentera att hon har en ful jacka eller att hon åker ända till thailand för att endast ligga vid poolen. Det här är Isabellas blogg, det hon skriver är om hennes liv. Dom människorna som tycker illa om det hon skriver om eller har minsta negativa åsikt tycker jag inte behöver läsa hennes inlägg. Vi kvinnor (antar att det är majoriteten kvinnor som trycker ned varandra) ska ju hylla varandra och boosta varandra. Jag förstår inte vad människor får ut av att skriva negativa kommentarer. Vad tror du Lotta?

 4. CL skriver:

  Det är sjukt hur folk är negativa och på något sätt alltid ska ha något att störa sig på? Alla som stör sig på Isabellas engelska översättning förstår nog vad det är översatt till, annars skulle ni ju aldrig påpeka det?
  Vad tjänar det till?
  Och vad tjänar det till att påpeka vad hon har på sig i negativ mening? Jag fick en gång lära mig att har man inget positivt att säga kan man lika gärna håll käft.
  JAG FÖRSTÅR INTE VAD FOLK SER I ATT SKRIVA NEGATIVA KOMMENTARER. MÅR NI BÄTTRE AV DET? SOVER NI BÄTTRE? BLIR NI SNYGGARE AV DET? SMALARE? STARKARE? TJOCKARE? SVAGARE? ERAN SJÄLVKÄNSLA MÅSTE LIGGA PÅ BOTTEN, FOKUSERA PÅ ATT LETA EFTER DEN ISTÄLLET FÖR ATT KOMMENTERA ISABELLAS JACKA ELLER HENNES ENGELSKA ÖVERSÄTTNING. Hade hej.

  1. Vi förstår engelskan, men med tanke på att Bella säkert vill profilera sig mer på den Engelska marknaden är det kanske viktigt att den är er korrekt? Mum istället för Mom tycker jag då som håller på Brittisk engelska;) nursery istället för kindergarten, younger sister istället för babysister etc:) men visst finns det viktigare saker att kommentera om;) undrar när kronprinsessan ska föda tex 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..