ANNONS

Underbara fredag 

/

Jag har haft roliga möten idag, mest interna med Löwengrip Care &  Color men så lite annat smått och gott. Effektiv dag i alla fall. Nu ska jag hem till Sally och sedan ska vi hämta Gillis som gick sin första dag själv på förskolan idag. Håller tummarna att det gått bra. Inget samtal från personalen i alla fall. Förra inskolningen när han var 1 år och två månader gick hur enkelt som helst. Han bara knatade in och vinkade hejdå. Inget bakslag. Att skola in på ny förskola vid 2 år och tre månader har varit lite kämpigare. Tårar vid hejdå och hans sömn på natten var varit lite orolig. Det är jobbigt att vara med om men känns ändå som om det är inom det normala.

Gjorde mig lite fredagsfin idag 🙂

Ikväll kommer mamma över och ska vara barnvakt! Sist Odd och jag var ute var vid vår bröllopsdag 31 Augusti tror jag. Ikväll har Odd nämligen en whiskeymiddag för 12 personer med en superkock och en whiskeyexpert. Mina tjejkompisar plus respektive kommer vilket ska bli superkul. Ser fram emot kvällen!

I’ve had a lot of fun meetings today. Most of them were here at the office with Löwengrip Care & Color, but then there was a few other ones as well. Now I’m going home to get Sally and pick up Gillis from his first day alone at kindergarten. I’m crossing my fingers hoping it went OK. I haven’t received a call from the teachers at least. When Gillis first started kindergarten he was 1 year old and everything ran smooth. He just walked right in and waved goodbye without tears. This time he’s 2 years and three months and it’s been a little more difficult. There’s been some crying and he’s been sleeping restlessly. I hate seeing him like that, but I still think it’s a normal reaction.

I dressed up today, it’s Friday after all 🙂

Mom is coming by tonight to babysit! The last time Odd and me went on a date was at our wedding day last August 31st. Odd has a whiskey-dinner party tonight with 12 friends along with a master chef and a whiskey expert. All my girlfriends plus their significant other are coming as well, so much fun. I’m really looking forward to this night!

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00