Office in the making

Vill ni se ett kontor som börjar bli färdigt här hemma?

 

IMG_1093

 

Jippie! Detta är en tredjedel av garaget. Väggar är ditsatta, trägolv (samma som i resten av huset fast med golvvärme) och väggarna är vitmålade. Superfint.

 

IMG_1250

 

… Och det roligaste av allt, Idas inredning! Jag är sugen på blått i detta rum så hon sätter upp mörkblå gardiner längst ena väggen vid fönstret. Himla fint. Ni får alla återförsäljare senare (inte ens jag vet vilka det är, vårt jobb är att godkänna bild. Helt underbart). Vi har valt att köpa en bäddsoffa som är 1,60 lång. På så sätt kan vi ha gäster som sover över.

Nu blir det möten. Det är fredag hörrni! 

  

Do you wanna see the office that’s almost done here at home?

 

Woho! This is a third of our garage. We put up some walls, wooden floors (same as the rest of the house but with heating), and painted the walls white. Super nice.

 

…. And the best part: Ida’s decorating! I wanna paint this room light blue so she’ll put up navy curtains along the wall by the window. That would be so nice. I’ll give you all the retailers later (I don’t even know where it’s all from, I just get a picture and say yes or no. Love it). We got a sofa bed that’s 1,6 meter long. That way our guests can spend the night.
Now it’s off to meetings. And hey, it’s Friday!

 

 1. Pia skriver:

  Coolt. Visste inte att man kunde ha goIvvärme under trägolv.
  I mitt arbetsrum vill jag ha skrivbordet mitt i rummet, gärna så jag kan se ut genom fönstret.
  Sedan skulle jag inte vilja ha någon gäst sovandes i det rum där jag har mina ekonomiska papper och uppgifter. Tror folk är nyfikna av sig och jag vill inte ha någon rotandes i mina pärmar och papper. Så det där rummet skulle inte funkat för mig.

  1. Olivia skriver:

   Kan du inte tänka dig att ha möjlighet att låsa om de papper som du vill ha för dig själv?
   Finns bra dokumentskåp – även brandklassade om det är viktigt att ha kvar handlingarna om det skulle brinna.

   1. Pia skriver:

    Jo, det är sant det har du rätt i. Det finns såklart både fina och säkra skåp att låsa in sina pärmar i. Så kanske kunde jag kombinera kontor/gästrum ändå. Inte så dumt egentligen. Kanske skåpet på Idas skiss är låsbart?

  1. sandy skriver:

   Så du menar att du har familjemedlemmar eller vänner som skulle rota i dina papper?
   Då skulle jag byta vänner. Stackars dig!

 2. Maria skriver:

  Hon är sååå himla duktig den där Ida! Önskar man hade haft öga för sånt där själv. (Och ekonomi till att handla div grejer till inredningen).
  Trevlig helg!

  1. Sigge skriver:

   Du får väl börja blogga så kan Ida ordna rabatter och spons på grejorna.
   Exponering i bloggen plus en länk och så är prylen betald.

 3. Hassna skriver:

  Hej kan alla här som ser detta komma och besöka min blogg det skulle betyda guld det finns allt ni kan tänka er jag började idag så att de e inte direkt många inlägg jag har börjat med http://nouw.com/hassnish

 4. clara skriver:

  ser ut att bli fint 🙂
  Lycka till! tack för fin blogg, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..