ANNONS

Dags för middag! 

/

Mamma, lillasyster och min styvpappa kom över och åt middag med barnen och ska strax natta kidsen. Gillis älskar sin mormor så mycket så det är så kul att se samspelet. Jag, Odd och Fredrik som sover över hos oss ikväll ska strax hoppa in i en taxi och åka till matstudion. Blir en kul kväll! 

 

 My mom, baby sister, and my stepdad came over to have dinner with the kids. Now they’re about to put them to bed. Gillis lieks his grandma so much, and I just love seeing them together. Me, Odd, and Fredrik, who will spend the night here, is about to grab a taxi and go to the food studio. It’s gonna be a fun night!

74
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00