Heja LCC!

Efter en tråkig start på torsdagen så kom det ut en härlig artikel på Di.se. Vill bara krama om alla anställda just nu och fira vilket fantastiskt team vi är. Jag pratar ofta om att jag ofta blir affischnamnet vid nyheter men det är ju vi tillsammans som har lyckats med det här.

 

 

 

Här är gänget som egentligen borde vara på första sidan. Tack för att ni vill jobba hos oss och att ni gör det lilla extra varje dag. Snart står vi förhoppningsvis på scenen under DI-Gasell och kastar ut torrschampo i publiken. Eller deodoranter kanske är mer passande. Jag menar det är ju betydligt fler män på plats.

 

Läs artikeln här 🙂

 


After a rough Thursday morning this article was posted on Di.se. I just wanna give all the employees of LCC a big hug and celebrate what an awesome team we are. My name is usually the one making the headlines, but we have done this together.

 

Here’s all the people who should be on the cover. Thank you for working with us, and thank you for doing the “little extra” every day. Hopefully it won’t be long before we’re on stage receiving the DI-Gasell Award, and throwing bottles of dry shampoo to the audience. Or maybe deodorant would be more fitting, after all, most of them are men.

 

Read the article here 🙂

 1. M skriver:

  Kul! Är dock lite fundersam över deodorantkommentaren, kvinnor svettas ju precis lika mycket som män? Känner att kommentaren grundades i en gammal tanke om att kvinnor inte bör svettas och doftar rosor osv.

  1. M skriver:

   Samt att vissa män kanske uppskattar torrschampo precis lika mycket som vissa kvinnor? 😉

 2. Mikaela skriver:

  Bra jobbat, heja er alla!! Vill bara påpeka att män också kan använda torrschampo, min man gör det nästan varje dag:)

 3. Krister skriver:

  Att inte DI kan stava rätt.
  Ser ni längst upp.

 4. Hannah skriver:

  Lycka till i framtiden kära kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..