Första kaffet ute 

Jag blev utskriven vid elva idag. Åkte hem, Sally var hemma med nanny och killarna var på inskolning av nya förskolan. Tog en efterlängtad dusch och sedan kunde Emma ta  ledigt eftersom jag inte ska jobba idag. Gjorde lunch (hade fastat länge på grund av om det skulle bli en operation) så jag var superhungrig. Efter det gick vi ut i trädgården, solen låg på så det var alldeles varmt. Odd kom förbi en stund för att testa gå iväg så vi satt allihopa och drack kaffe och Sally fick rån. 

 

  
  
 
Blommor har redan kommit upp! Är det smörblommor? Rätta mig gärna. Mina blomkunskaper och trädgård överlag är inte min starka sida men jag ser fram emot att få pyssla här ute. Jag tror att vi kommer ha en trädgårdsmästare här då och då som gör grovjobbet (klippa grenar och häck) och så kan vi hålla efter. Lite så som jag gör med mina ögonbryn hehehe… 

  

I got discharged from the hospital at 11 am today. After that I went home to Sally and the nanny while the guys were at preschool. I took a long nice shower. I gave Emma the day off since I wasn’t going back to work. Then I made some lunch (I hadn’t eaten in a long time in case I would need surgery) so I was starving. After that we went out to our backyard. The sun was shining making it nice and warm. Odd came by for a minute to try leaving Gillis alone at preschool. We had a cup of coffee and Sally got some crackers.

 

The flowers are blooming already! Are they buttercups? Please tell me if I’m wrong. Gardening isn’t part of my expertise, but I still look forward to do some work out here. I think we’ll have a gardener who comes by now and then to take care of the big business (cutting branches and bushes), and then we can just keep it up. Kinda how I do with my eyebrows, hehehe…

 

 1. Mikaela skriver:

  Se om det inte finns någon ungdom i området som vill tjärna en extra slant. Det hade vi i mitt barndomshem och jag själv försörjde mig med det. Krya på dig!

 2. J skriver:

  WTF! Här har vi minst en meter snö och ni har redan vår!! Inte alls avis… xD

 3. Sanna skriver:

  Jobbar som trädgårdsmästare på Björnentreprenad. Anlitar gärna oss om ni behöver hjälp. Kan ta med min 2-åring så kan barnen få leka av sig 🙂 Försöker också få ihop jobbet och mammalivet. Det tufft men så värt det!

  1. Lis skriver:

   Om jag skriver här kanske Isabella läser din kommentar Sanna, ifall hon missat den tidigare.. 🙂 Läs Sannas kommentar Isabella 🙂

 4. Maria skriver:

  Jag är betydligt mycket äldre än dig och hade ingen aning om vad blomman heter men jag fattade att det inte var smörblommor för de blommar på sommaren. Folk är inte kloka som tror att man ska kunna allt. Kämpa på!
  Hoppas att du kommer lära dig av din trädgård i sommar och njut av den!

 5. Gina skriver:

  Ja nog lever vi i ett väldigt avlångt land! Här är det ca 18 minus ute och 85 cm snö. Första blomman jag ser här kommer nog om 2-2,5 månader 🙂 Kan längta efter våren men det vi nu kallar vårvintern är mycket svårslaget

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..