ANNONS

Första kaffet ute 

/

Jag blev utskriven vid elva idag. Åkte hem, Sally var hemma med nanny och killarna var på inskolning av nya förskolan. Tog en efterlängtad dusch och sedan kunde Emma ta  ledigt eftersom jag inte ska jobba idag. Gjorde lunch (hade fastat länge på grund av om det skulle bli en operation) så jag var superhungrig. Efter det gick vi ut i trädgården, solen låg på så det var alldeles varmt. Odd kom förbi en stund för att testa gå iväg så vi satt allihopa och drack kaffe och Sally fick rån. 

 

  
  
 
Blommor har redan kommit upp! Är det smörblommor? Rätta mig gärna. Mina blomkunskaper och trädgård överlag är inte min starka sida men jag ser fram emot att få pyssla här ute. Jag tror att vi kommer ha en trädgårdsmästare här då och då som gör grovjobbet (klippa grenar och häck) och så kan vi hålla efter. Lite så som jag gör med mina ögonbryn hehehe… I got discharged from the hospital at 11 am today. After that I went home to Sally and the nanny while the guys were at preschool. I took a long nice shower. I gave Emma the day off since I wasn’t going back to work. Then I made some lunch (I hadn’t eaten in a long time in case I would need surgery) so I was starving. After that we went out to our backyard. The sun was shining making it nice and warm. Odd came by for a minute to try leaving Gillis alone at preschool. We had a cup of coffee and Sally got some crackers.

The flowers are blooming already! Are they buttercups? Please tell me if I’m wrong. Gardening isn’t part of my expertise, but I still look forward to do some work out here. I think we’ll have a gardener who comes by now and then to take care of the big business (cutting branches and bushes), and then we can just keep it up. Kinda how I do with my eyebrows, hehehe…

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00