Ingen Mello..

Fick nyss detta mess av Oscar Zia:


Hehehehe. Snacka om att jag drog ner en stjärna. Hur som helst. Jag satt redo med en (skäms)kudde när programmet sändes (alltid jobbigt att se sig själv när man inte har kontroll för klippning) men jag tycker att jag klarade mig. Sa lite fel i stundens hetta, sjävklart är det mer positivt som kommenteras än negativt. Hade de varit så hade jag inte hållit på i tio år. Dom hade klippt bort många roliga scener med Oscar samt en fin scen i spat med Mia och tjejerna om kroppskomplex och ideal. Prata mobbning och stalkning har jag gjort så mycket så hade gärna velat lyfta tankar kring just hur man ska tänka för att uppskatta sin kropp.  Tycker att det var lite synd men å andra sidan fick vi se nya sidor hos Janne Josefsson, otroligt fin människa och jag fick en helt ny bild av honom. Vad tycker ni om kvällen avsnitt?


 

I just received this text from Oscar Zia (contestant in Melodifestivalen as well as guest star at the Parnevik family):

+ Thank you! You’re the best! I’ll babysit your kids whenever you want!
Good luck! I promise double my phone bill by voting on you! Hugs
Thank you!!! Hugs
My spontaneous thought is that next year we’ll both be contestants in mello (short for Melodifestivalen).

 

Hehehehe (it’s funny because Oscar is considered to be a star, and me going on stage with him would never happen). Anyway, I hid my face in shame when the TV show (Parnevik) was aired (I hate to see myself on TV when I can’t control the outcome), but I think I did alright. I said some embarrassing things in the heat of the moment, but the comments I’m receiving are mostly positive. If that wasn’t the case I wouldn’t done this for ten years. Unfortunately they cut out a few funny scenes with Oscar and one where Mia and the girls were talking about body image and ideals. I’ve been addressing the issue of bullying and stalking before so I would’ve liked to talk more about how to appreciate your body. That was a shame, but on the other hand we got to see a new side of Janne Josefsson. He seems to be a really nice person and my view of him changed. What did you think about tonight’s show?

 

 1. Sara skriver:

  Jag såg fram emot programmet men blev lite besviken faktiskt med tanke på hur mycket tid varje gäst fick. Jag har följt dig länge och har sett dig utvecklas och är imponerad av din styrka och ärlighet och allt du har gått igenom och hur du generellt tacklar livet. Janne Josefosson är en intressant person han med men jag tycker det är synd och helt ärligt är jag trött på att medelålders vita män ska ta upp så mycket tid och plats. Det har gjorts bättre fördelning i de andra programmen och tyvärr representerar programmet bilden för hur samhället ser ut. Mer tid och mer hyllning av starka kvinnor!! Kärlek ❤

 2. Ylva skriver:

  Vilket härligt gäng ni var. Alla tre växte rejält hos mig. Kärlek och skratt i massor.

 3. Vilket program var det? Var kan man se det någonstans?

  1. Käthe skriver:

   Parneviks på 3an, tror det är tisdagar.

 4. Nellie skriver:

  Jag tyckte det var jättekul att se dig i Parneviks! Du verkar vara en så himla jordnära och ärlig kvinna! Heja dig 🙂

 5. Emilia skriver:

  Har längtat så efter avsnittet med dig och önskar att jag kunde få se allt material från en vistelse där! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..