Att hitta en kod

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Det är väldigt mycket att göra, mycket oförutsedda saker som dyker upp men idag är jag lugn och kan hantera allt utan att det känns i magen. Jag var nyss på lunch med min högra hand Emelie och så hann jag förbi Macstore och köpa ny sladd och datorväska, jag har ju burit datorn i handen i något år. Skönt att styra upp i röran. Nu väntar några viktiga möten, fullt upp denna tisdag.

 

IMG_0958

 

Kappa från Samsoe Samsoe, äntligen börjar det kännas som vår ute! Vill ni se en bild som visar mig i ett nötskal?

Håll i er….

 

FullSizeRender-70

 

… Jag hittade inte den nya pinkoden till mitt ena kreditkort. Slet upp varenda hörn tills min kollega visade mig en klisterlapp man skulle dra ut. Puh.

 

img_0924.jpeg

 

Förresten. IKVÄLL 20.00 på TV3 ser ni mig, Oscar Zia och Janne Josefsson gästa familjen Parneviks 🙂 

Today has been a good day. I’ve been keeping busy with a lot of unforeseen events.
However, today I feel way more calm and it doesn’t stress me out. Now I just had lunch with my right hand Emelie. On my way back I did a quick stop at the Mac Store to buy a new laptop charger and bag- I’ve been carrying my laptop in my arms for some time now. It feels nice to take control of the mess. This afternoon I have a couple of meetings, it’s a busy Tuesday.

 

Coat from Samsoe Samsoe. Spring is finally arriving! Do you wanna see a picture of me in a nutshell?

 

Hold on…
…I couldn’t find the PIN code for my new credit card so I ripped apart every corner of the envelope before my colleague told me it’s a sticker you pull out. Phew.

 

By the way, TONIGHT at 8 pm on TV3 you can watch me, Oscar Zia, and Janne Josefsson guest starring at the Parnevik family.

 

 1. helena skriver:

  Hej Isabella!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker du är så inspirerande! När jag även såg dig i Parneviks fick jag en ännu bättre bild av dig! Du är verkligen en härlig människa och kul att få se dig i ett så avslappnat och roligt program!

 2. Amanda skriver:

  Hej Isabella!
  Jag funderar över att köpa en nya handväska och tycker att din är så otroligt fin. Vad heter modellen av din Balenciaga? Tack för svar och en underbar blogg!
  Kram

 3. Emelie skriver:

  Åh, vad roligt!! 🙂

 4. Har ju tappat lite Sverige anknytning som London bo, men vilken frisk fläkt du är Isabella! Nu måste jag följa din blogg och se vad som händer och sker i världen 🙂

 5. Hej!
  Tittade på Parneviks för förra gången precis, och det var enbart för att du var med! Haha, känns töntigt men så är det. .
  När jag såg Parneviks så lade jag märke till hur ”vuxen” du är. Äldre än din ålder, och lite ”allvarlig”, en mer mogen och inte så tramsig person.
  Och jag kände igen mig lite i det!
  Är också äldre än min egen ålder, blir 23 i år men känner mig som 25 och får även alltid höra att jag verkar äldre än jag verkar.
  Samtidigt som jag gillar att vara vuxen så kan jag ibland känna mig tråkig, att jag inte passar in. Kan ibland känna att jag inte passar in bland de i min ålder då jag är äldre än vad dom är, mentalt.
  Kan du också känna så ibland? Att du känner dig tråkig bland de andra i din ålder och nästan lite missförstådd?

  Filosofisk kommentar, men du förstår förhoppningsvis vad jag är ute efter! Hade varit roligt om du skrivit ett inlägg om de någon gång, att vara äldre än vad man är!

  Kram!

  1. Herregud vad jag ångrar att jag inte läste igenom kommentaren innan jag sände den!
   Att skriva via mobilen kan bli si sådär.. Hoppas det går att tyda ändå vad jag menar :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..