ANNONS

Att hitta en kod

/

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Det är väldigt mycket att göra, mycket oförutsedda saker som dyker upp men idag är jag lugn och kan hantera allt utan att det känns i magen. Jag var nyss på lunch med min högra hand Emelie och så hann jag förbi Macstore och köpa ny sladd och datorväska, jag har ju burit datorn i handen i något år. Skönt att styra upp i röran. Nu väntar några viktiga möten, fullt upp denna tisdag.

IMG_0958

Kappa från Samsoe Samsoe, äntligen börjar det kännas som vår ute! Vill ni se en bild som visar mig i ett nötskal?

Håll i er….

FullSizeRender-70

… Jag hittade inte den nya pinkoden till mitt ena kreditkort. Slet upp varenda hörn tills min kollega visade mig en klisterlapp man skulle dra ut. Puh.

img_0924.jpeg

Förresten. IKVÄLL 20.00 på TV3 ser ni mig, Oscar Zia och Janne Josefsson gästa familjen Parneviks 🙂Today has been a good day. I’ve been keeping busy with a lot of unforeseen events.
However, today I feel way more calm and it doesn’t stress me out. Now I just had lunch with my right hand Emelie. On my way back I did a quick stop at the Mac Store to buy a new laptop charger and bag- I’ve been carrying my laptop in my arms for some time now. It feels nice to take control of the mess. This afternoon I have a couple of meetings, it’s a busy Tuesday.

Coat from Samsoe Samsoe. Spring is finally arriving! Do you wanna see a picture of me in a nutshell?

Hold on…
…I couldn’t find the PIN code for my new credit card so I ripped apart every corner of the envelope before my colleague told me it’s a sticker you pull out. Phew.

By the way, TONIGHT at 8 pm on TV3 you can watch me, Oscar Zia, and Janne Josefsson guest starring at the Parnevik family.

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00