Bada, bada

Vi har börjat få rutiner här borta, femte dagen. Vi vaknar av oss själva vid nio-tiden. Går ner till frukosten. Odd sitter med barnen och jag går till ena kocken och beställer två omeletter med allt på. Barnen äter yoghurt med riven färsk kokos och äter baguette med smör. Sedan blir det pannkaka med nutella som efterrätt och vattenmelon. Därefter går vi till stranden vid elva. Hotellet ligger vid stranden med det är en mur man måste passera och där får man handdukar. Sedan hyr vi stranddyna, Sally sover en timma, jag läser och killarna badar. Frukttallrik till mellis och sedan lunch på någon av strandställena. Därefter byter vi till poolområdet vid två-tiden. Och vid fem så turas vi om att gå på massage. Underbart. Imorgon har vi bokat båtutflykt!

 

IMG_6625

IMG_6933

 

Barnen har uv-kläder från Ia Bon. Dom finaste Uv-plaggen som finns. Vi kör två uppsättningar var. Min solhatt är ifrån H&M, överdel Lindex och nederdel Truimph

 

Juste, Idag är det sista dagen på Flattereds alla hjärtans dag-rea, 20% på hela sortimentet.

 


Day five, and we are starting to get a routine set. Waking up at 9am, then breakfast, Odd sit with the kids as I’ll go to the chef and order two omelets with everything on. The kids are having yoghurt with fresh coconut and baguette with butter. After that we’ll have pancakes topped with nutella and watermelon for dessert. Around 11am we go to the beach. The hotel is placed right by the sea and to get there you have to pass a brick wall where you get your towels and rent beach chairs. Sally will sleep for an hour while I’m reading and the boys are swimming. We’ll have some fruit snack and then lunch at one of the beach restaurants. Around 2pm it’s time to switch scenery and go to the pool. After a couple of hours, like 5pm, me and Odd will take turns getting a massage. Wonderful. Tomorrow we will go for a boatride!

 

The kids are wearing UV-protective clothes from Ia Bon. The cutest UV-clothes there is. We have two different sets. My sun hat is from H&M, bikini top from Lindex and bottom from Triumph.

 

Oh, almost forgot: today is the last day of Flattereds Valentine sale. 20% off on everything.

 

 1. Linnéa skriver:

  Hej Isabella! Tänkte bara fråga hur det går med fransförlängningen nu när du är utolmands med klor och saltvatten? Blir dem ”fulare” och tappar du fler fransar där än hemma?
  Kram

 2. Emelie skriver:

  Ser fantastiskt härligt ut!

 3. Hej Isabella! Jag och min lilla familj ska åka utomlands i sommar och då är min dotter lika gammal som Sally är nu. Jag oroar mig så mycket för solen och undrar hur ni gör för att skydda henne? (Mer än bara uv-dräkt). Håller hon bara till i skuggan eller är det bara under de värsta soltimmarna eller hur kör ni?

  Jag har kollat på UV tält men tänker att hon kanske tröttnar på att sitta där inne hela dagen. Och sover hon sina sovstunder ute i skuggan hos er eller går ni in med henne då? Tacksam för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..