Ingen modefotograf

Dag tre här borta. Gillis och Odd är redan inne i Thailändsk-tid och vill somna nio på kvällen och vakna tolv timmar senare. Men Sally och jag är kvar i Sverige-tid och det betyder att vi försöker somna vid tre på eftermiddag och det är ju omöjligt. Vi somnade två inatt. Alltså 20.00 i svensk tid. Jag har så svårt för att ändra tid i kroppen. Jag har fortfarande inte vant mig att vi bytte till vintertid för flera månader sen. Men en sak är säkert, det är lättare psykiskt att vara ovanligt pigg än att vilja somna på eftermiddagen som det blir när man är i USA. Det var det svåraste när jag var med i Parnevik , att vara vaken.

Hur som helst. Idag åt vi frukost vid halv elva och gick till poolen efter det. Poolen är lättare än stranden med barnen. Odd hade dessutom massage så jag var själv en timma. Vi busade och skojade. Barnpoolen är full av vattenleksaker så Gillis är lycklig. Efter badet åt vi brunch på hotellet. Många av er har tipsat om just brunchen här och det var klart det bästa jag varit med om. Har frossat i ostron och deras glassbar till efterrätt var rena himmelriket.

Nu blir det en sväng till marknaden i Phuket!

 

12656181_10153505237868473_224440224_o

 

Bad Odd ta en bild på mig i vattet. Såg framför mig ett fantastiskt ljus, årets semesterbild på mig själv. Men Odd tog tre bilder där jag inte står normalt på någon. Hur orkar alla modebloggarnas respektive ta så många bilder? Odd vägrar
 

12669198_10153505237743473_2130335335_o

 

Bikini Gottex, solglasögon Celine

Day three over here. Gillis and Odd are already on Thai time zone and want to fall asleep at 9pm and wake up twelve hours later. But Sally and I are still on Sweden time, meaning that we try to fall asleep at three in the afternoon and that’s simply impossible. We fell asleep at 2am, i.e. 8pm Swedish time. I really struggle swapping time zones inside my body. I haven’t yet got used to changing to winter time several months ago. But one thing’s for sure, it’s psychologically easier to be exceptionally bright and alert than wanting to fall asleep in the middle of the afternoon, like you want to do when you’re in the US. That was the toughest bit about taking part in the Parnevik TV-show, to stay awake.
Anyway. Today we had brekkie at 10.30 and went down to the pool after that. The pool is easier than the beach with the kids. Odd had a massage too, so I was alone for an hour. We played about a lot. The kiddies’ pool is full of water toys so Gillis is happy. After the dip, we had brunch at the hotel. Some of you have given us tips about the brunch here and it is absolutely the best I’ve ever experienced. Have gorged on oysters and their ice cream cart for dessert is pure heaven.

Now we’re off to the market in Phuket!

Asked Odd to take a pic of me in the water. Mentally envisaged this brilliant light; this year’s perfect holiday snap of myself. But Odd took three photos where I’m not standing in a normal pose in any single of them. How do all the fashion bloggers’ partners take so many photos? Odd blankly refuses.

Bikini Gottex, sunglasses Celine

 1. anonym skriver:

  tur att alltid ungarna dina blickar bortåt 🙂
  Njut nu med familjen.

 2. Evelina skriver:

  Bella får man fråga vad modellen på solglasögonen heter? Kram

  1. tova skriver:

   Åh vill med veta!! SÅ snygga!

 3. Julia skriver:

  Jävlar vad snygg kropp!!! Och du har fött två barn!

 4. Ida skriver:

  Gud vad fin du är! Man kan inte tro du varit gravid två gånger! Fina Bella och grym förebild!

 5. you look amazing, Bella 🙂 it doesn’t show, that you have two kids 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..