Ingen modefotograf

Dag tre här borta. Gillis och Odd är redan inne i Thailändsk-tid och vill somna nio på kvällen och vakna tolv timmar senare. Men Sally och jag är kvar i Sverige-tid och det betyder att vi försöker somna vid tre på eftermiddag och det är ju omöjligt. Vi somnade två inatt. Alltså 20.00 i svensk tid. Jag har så svårt för att ändra tid i kroppen. Jag har fortfarande inte vant mig att vi bytte till vintertid för flera månader sen. Men en sak är säkert, det är lättare psykiskt att vara ovanligt pigg än att vilja somna på eftermiddagen som det blir när man är i USA. Det var det svåraste när jag var med i Parnevik , att vara vaken.

Hur som helst. Idag åt vi frukost vid halv elva och gick till poolen efter det. Poolen är lättare än stranden med barnen. Odd hade dessutom massage så jag var själv en timma. Vi busade och skojade. Barnpoolen är full av vattenleksaker så Gillis är lycklig. Efter badet åt vi brunch på hotellet. Många av er har tipsat om just brunchen här och det var klart det bästa jag varit med om. Har frossat i ostron och deras glassbar till efterrätt var rena himmelriket.

Nu blir det en sväng till marknaden i Phuket!

 

12656181_10153505237868473_224440224_o

 

Bad Odd ta en bild på mig i vattet. Såg framför mig ett fantastiskt ljus, årets semesterbild på mig själv. Men Odd tog tre bilder där jag inte står normalt på någon. Hur orkar alla modebloggarnas respektive ta så många bilder? Odd vägrar
 

12669198_10153505237743473_2130335335_o

 

Bikini Gottex, solglasögon Celine

Day three over here. Gillis and Odd are already on Thai time zone and want to fall asleep at 9pm and wake up twelve hours later. But Sally and I are still on Sweden time, meaning that we try to fall asleep at three in the afternoon and that’s simply impossible. We fell asleep at 2am, i.e. 8pm Swedish time. I really struggle swapping time zones inside my body. I haven’t yet got used to changing to winter time several months ago. But one thing’s for sure, it’s psychologically easier to be exceptionally bright and alert than wanting to fall asleep in the middle of the afternoon, like you want to do when you’re in the US. That was the toughest bit about taking part in the Parnevik TV-show, to stay awake.
Anyway. Today we had brekkie at 10.30 and went down to the pool after that. The pool is easier than the beach with the kids. Odd had a massage too, so I was alone for an hour. We played about a lot. The kiddies’ pool is full of water toys so Gillis is happy. After the dip, we had brunch at the hotel. Some of you have given us tips about the brunch here and it is absolutely the best I’ve ever experienced. Have gorged on oysters and their ice cream cart for dessert is pure heaven.

Now we’re off to the market in Phuket!

Asked Odd to take a pic of me in the water. Mentally envisaged this brilliant light; this year’s perfect holiday snap of myself. But Odd took three photos where I’m not standing in a normal pose in any single of them. How do all the fashion bloggers’ partners take so many photos? Odd blankly refuses.

Bikini Gottex, sunglasses Celine

 1. Det ser verkligen underbart ut! Har ni lyckats att hamna på ett hotell där det inte är så mycket folk eller är det så att folket inte hänger vid poolen? 🙂 rena rama drömmen =)

  Här känner jag mig bakfull utan att ha druckit alkohol och har haft en son som har sparkat på mig natten igenom. .. haha!

 2. Jag är så avundsjuk på din kropp. Efter graviditeten för två år sedan har jag gått ned tio kg mer än vad jag vägde innan graviditeten. Bara för att känna mig nöjd med mig själv. Effekten har blivit att jag ör för smal och ser äcklig ut. Mitt problem va inte vikten utan det var alla bristningar. Min mage ser ut som en 70-åring, full av rynkor och det hänger som en påse. Mina bröst är slappa och full av bristningar. Önskar jag vägde 10 kg mer och inte hade mina bristningar.

  1. Din kropp ser inte äcklig ut. Du har fött barn! Din kropp har producerat ett mirakel och bristningar bryr sig ingen annan om! Se bort från bristningarna och börja se dig själv som fin och vacker, bristningarna kommer inte vara kvar om du inte ser dem.

   1. Bristningar i huden är bristningar i huden av en anledning. De blir inte plötsligt snygga över en natt för att man fått ett barn. Precis som de inte är fulare på någon som INTE fått barn. Bristningar är bristningar, oavsett om man är mamma eller ej.

    Hur kan man uttala sig om någon annans utseende utan att ha sett den??

    Hon säger att hon tycker att hon blivit för smal efter att hon fick barn, det är hennes åsikt om hennes kropp. Du har inte ens sett hennes kropp. Och för övrigt ska du inte tala om vad andra människor ska tycka om sina kroppar.

  2. Vuxna människor måste lära sig att ta hand om sina kroppen. Lika viktigt som att borsta tänderna!! Bara för att du tycker att du är smal och ful ska du väl inte strunta i att träna och ta hand om din kropp?

 3. Och jag tycker bilderna är kanonbra. Fan så mycket bättre än de där ”sätta benet bakom det andra o le stort” fotona som många bloggare tar. Ser onaturligt ut.
  Dessa bilder är tagna i stunden och mer naturliga 🙂

  Det ser kanonskönt ut där i Thailand. Tur vi också ska dit snart 😛

 4. ”bytte till vintertid för flera månader sen”
  Finns inget som heter ”vintertid” när det gäller klockan.
  Det heter svensk normaltid och sommartid.
  Sommartid är det som kallas DST på engelska dvs daylight saving time.

  1. Antar att du skriver in angående detta till alla dagstidningar som skriver om vintertid/sommartid. DET HETER SVENSK NORMALTID!!! Lol

  2. Det finns ett väldigt bra ordspråk som skulle passa in på dig: Den som inget har att anmärka på märker ord. Även ordspråket Det är bättre att hålla tyst om sin dumhet än att öppna munnen och undanröja alla tvivel skulle också funka.

 5. Härligt ni har det!♥

  Jag har SÅ många gånger undrat över det många bloggare skriver om detta med tidsskillnader.
  Jag bor i Uppsala, jag har halva min familj på Barbados = vi är där ofta.
  Vi flyger (har vi tur direkt) eller så blir det O`hare -Miami-Barbados, då ofta övernattning i Miami. (Vi försöker ta billigast flyg).
  Jag har ALDRIG haft problem med tidsskillnader, inte heller min make och inte heller våra barn.
  Ta det – lev, ät, bara var – detta med att ha jobbigt att leva i ”annan tid” är trams!
  Jag kände inte skillnad ens i Beijing.
  HA nu en skön semester och sov/vila när och OM ni känner ni behöver … det är inte ett måste, tyvärr, är det ofta ”inbillning” att ”lida” av tidsskillnad.
  Barn märker ytterst sällan skillnader i tid, vi har 3 och de är beresta.
  NJUT och vila, sov när ni så vill!!!

  1. Det där med jetlag är väldigt individuellt – det kan också variera under olika perioder i livet och är även olika om man åker i västlig eller östlig riktning.
   Har du kollat priserna med British från Gatwick direkt till Bridgetown?
   Visserligen får man byta flygplats om man kommer till Heathrow men jag inbillar mig att det måste vara en bättre resväg än den du beskrev som också inkluderar övernattning i Miami vilket kostar en del om du inte har släkt eller vänner där.

 6. OCH – jag glömde skriva – när ni kommer hem … utvilade, solbruna, är förhoppningsvis ert hus i princip klart.

  Tänk på … allt behöver inte vara perfekt! Finns kärlek finns allt som behövs.
  Jag kikade på din väninna Elaines blogg, de har fixat till ett så mysigt boende, det blir även ert, om än lite annorlunda. ♥

  1. Ja vilken skillnad från hur det var för några år sedan…minns den bilden som fick så mycket uppmärksamhet och folk tyckte du var tjock. Inte alls samma grej nu! Är du stolt över dig själv som lyckats gå ner så mycket? Verkligen grym tjej du är som lyckats gå ner så mycket trots 2 småbarn och nästintill nyförlöst! Kram Elsa

   1. Men vad är det för fel på er? Sitter ni på fullaste allvar och kommenterar hennes kropp och vikt?
    Hoppas ni kan se detta ur ett hellikopterperspektiv och ser hur vidrig denna diskussion är. Bara för att vi befinner oss i en blogg, i ”cyberspace”, så innebär det inte att vi är i ett ingenmansland. Alla ord är precis lika verkliga som de är i verkliga livet. Hoppas ni skäms.

  2. Oh lord… Man borde fasen behöva BankID för stt kommentera..( Det är legitimation på nätet för dig som inte är så gammal än)

  3. Men man kan väl se smashing ut utan att vara trådsmal? Skrämmande med denna vikthets som vi kvinnor möts av. Bella är skitsnygg och verkar trivas precis som hon är!

  4. Vadå ”några kilon kvar”?? Vad har du för ohälsosamma ideal egentligen? Hon har ju redan normalvikt. Låt hennes kropp vara ifred, det angår ingen. Vi alla får väl se ut som vi vill. Vi kvinnor ska sluta kommentera varandras kroppar och trycka ned varandra. Oftast får man ju höra så mycket klagomål från kvinnor att samhället är så utseendefixerat, ojämställt och sexistiskt gällande kvinnans kropp. Men jag anser att 9 av 10 gånger är det ju kvinnorna själva som lägger fokus på hur andra kvinnor ser ut. Sluta med det, håll ihop och stötta varandra istället. Hur ska normerna annars kunna förändras? Hur var och en ser ut är helt oväsentligt, så otroligt onödigt att ens kommentera.

 7. Vilken fin kropp du har trots två graviditeter bakom dig, wow 🙂

  Ser härligt ut och njut så mycket ni kan av denna resa. Kram

  1. Omg hon har varit i Thailand i tre dagar. Tre dagar! plus att hon solar med hög solskyddsfaktor, något alla skandinavier (säkert övriga världen också) borde göra. Solen är skitfarlig.

  2. Hur mår du? Bella skyddar sin kropp, tycker hennes hudfärg e vacker. Klok så klok! Bra mycket bättre än dagens ungdomar som bara spenderar sin semester för att bli brun, få cancer och bli rynkig. Ni vet väl att livet inte bara handlar om utseendet?

 8. Hej! Har en fråga angående er köksfläkt! Är ni nöjda med modellen? Suger den bra fast avståndet? Hur är
  Ljudnivån? Och vad är det för ett märke? Med vänlig hälsning, Nathalie

  1. Undrar av ren nyfikenhet, vad det spelar för roll, för DIG, i vilket syfte hon valde att lägga upp en bild på sig själv i bikini?

 9. Jäklar vad smal du blivit, snyggt jobbat 🙂 För att vara lite ytlig tycker jag du passar bäst såhär, lite mindre, ännu en ung Agnetha Fältskog likhet haha 🙂 Ha en underbar semester!

 10. Min sambo är exakt likadan, han hatar att ta kort 😉 Han knäpper några och när ja kollar så är jag antingen suddig eller så är halva huvudet borta, typ! Haha.
  Men jag har iaf sagt att han MÅSTE ta massa bilder på förlossningen. Det är en sån typisk grej som han skulle vägra för att det är ju ”fullt upp” med annat, men de skiter ja i. Bilder vill ja ha 🙂 haha!

  Men omgivningen ser fantastisk ut!! Jag tjötar så på mannen att vi ska åka utomlands när vi har fått en bebis (typ till vintern) men han är sådär tråkigt ekonomisk 😉 Vi får se om vi kommer iväg, om jag lyckas övertala honom 🙂 hehe.

  Och du ser ju fantastisk ut! Såklart <3
  Kram/L

  1. Tycker du inte det är viktigare att han får uppleva när hans barn föds, istället för att ha kameran framför ögonen? Vad ska du med förlossningsbilder till? Knappast något som andra vill se och du själv kommer garanterat minnas det ändå.

   1. Så det är ok att helt främmande människor kommer fram och kommenterar DIN kropp när du är på badstranden? Du är ju där frivilligt så då måste det ju vara ok även om man kommenterar negativt?

   2. För att hon badade? Skulle hon haft T-shirt och shorts på sig eller? Hon ville ha en bild på när hon och Gillis hade det trevligt i poolen och då är det bikini eller baddräkt som brukar gälla.

 11. Min man vill inte alls ta bilder så sett, men så är han inte så överförtjust i hur mycket tid och energi jag vill lägga ner på bloggen. Men, ställer upp och tar vissa bilder då och då, som exempelvis nu då jag rakade av mig håret häromdagen.

  NJUT av semestern och förhoppningsvis är allt bra/klart med huset då ni kommer hem igen. Själv ska jag, imorgon, ta mig till högskolan för att ordna med kursstarten och inloggning på skolans lärplattform. Kommit in på en fristående kurs i Utvecklingsstörning (7,5 hp på 25% studietakt så jag kan faktiskt kombinera det med mammaledighet!)

 12. Jag gillar bilderna, de känns avslappnade. De enda som gör att det inte blev ”årets semesterbild” tycker jag att det inte ser så soligt ut liksom men de kanske är de? 🙂 🙂

   1. Jag har varit i Thailand och vet hur vädret är. Men när jag var där (några år sedan bara) så var det konstant sol så tyckte de bara var lite ”konstigt” att de inte var sol, eller att det ser ut som om det inte var de iaf. Sen är vell de inte där för att sola direkt men de var inte de min kommentar det handlade om.

 13. Vadan detta behov att kommentera Isabellas kropp?
  Det spelar ingen roll om det är positiv eller negativ kritik, det föder ångest och kroppshets.
  Sluta lägg så mycket tid på hur andra ser ut, det hade gjort världen till en mycket trevligare plats!

 14. Spelar förresten ingen roll om hon varit anorektiker eller hur jävla fet som helst. Man har ingen rätt att säga ”Du är FUL.” till någon. Alla är vackra, oavsett utseende! Alla är unika och helt enkelt vackra i sig själva, anser jag.

 15. Snälla Bella, kan inte du berätta hur mycket du äter? Jag vet att du äter allt och att du är emot dieter, jag är likadan. Men man kommer inte ifrån att mängden är oerhört avgörande, kan du inte visa en matdag? Vilken random som helst, du ser så sunt smal ut. Själv MÅSTE jag lära mig att lägga lite mindre på tallrikarna, har en 5-10kg övervikt som jag inte trivs i ( är 165 & väger 70kg) Vore kul att se hur en affärskvinna käkar helt enkelt 🙂

 16. syns inte ens du haft två graviditeter! så fin!! hehe ger en lite hopp nu gravid v 38 med andra barnet o en ett år o åtta månaders!

 17. De flesta modebloggare redigerar och beskär även sina bilder ganska mycket. Plus att de (förmodligen) ägnar mer tid åt att kolla ljusförhållanden och setting. Så jag tycker inte du ska jämföra dig med dem 🙂
  Se dina bilder för vad det är i stället. I detta fall kanske det är mysiga semesterbilder eller bara en enklare blogguppdatering. Alternativt om det känns viktigt för dig med mer högkvalitativa bilder – gå en kurs i fotografering/bildredigering eller anlita en fotograf (fast kanske inte till era privata semesterresor såklart:) )
  Det låter oavsett som att ni har det bra där borta.

 18. Oj Bella, vilken snygg kropp! Du har återhämtat dig bättre med Sally än typ innan du var gravid ju. Du ser stark, fast, slimmad och vältränad ut. Supersnygg.

 19. Min man är lika dan. Han tycker inte alls om att ta foton och suckar när jag någon gång försöker få honom att ta en bild på mig (inte så kul när hela familjealbumet endast innehåller 4 bilder på mig och 100 bilder på barnen och mannen) så misslyckas han och får inte med hela mig eller så är jag i ena sidan av bilden och resten består av möbler/natur eller liknande… :/ Hade verkligen behövt skicka honom på en fotokurs men det är han så klart inte intresserad av 😛 Vad mysigt ni verkar ha det och vilken härlig pool! Jag tyckte det var mycket bra bilder Odd tog 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..