Söndagsmasken

Söndagskväll = Söndagsmask i ansiktet! Ikväll kör jag faktiskt min egna från Löwengrip Care & Color, den kommer ut i februari. Masken har vi döpt till City mask och är perfekt för en stressad hy, rengör och ger lyster. Allt i ett så att säga. Jag kladdar alltid på mer än vad man behöver och låter masken sitta längre än nödvändigt. De mesta i skönhetsväg såsom schampoo och ansiktskräm tar man ofta för mycket av men när det gäller masker är det bara att kladda på….

 

img_8703.jpeg

 

Jag går och gör bryn och fransar hos Fingers & Toes på Sveavägen. Jag har nämt salongen tidigare men jag brukar få frågor om brynen så det är lika bra att svara. Jag kan nämligen inte alls måla dom. Det blir en överraskning varje dag. Oftast dåliga sådana 🙂

 

img_8702.jpeg

 

En ny favorit jag har från min julklapp av Odd, är en läppskrubb från Lush. Jag är så torr om läpparna vid den här årstiden så det är skönt att skrubba loss. Det har nästa blivit ett beroende. Som plackers. Jag kan inte minnas sist jag inte körde plackers två gånger om dagen. Så skönt. Likaså att topsa öronen. Jag kan längta efter det. Lite knäpp är jag nog…

 

img_8704.jpeg
img_8705.jpeg

 

Kommer alltså ut om en månad. Hörs imorgon när jag är på kontoret. Då är Pingis där efter en månads semester på andra sida jordklotet, kul!

 


 

Sunday night = Sunday face mask time! Tonight I’m using my own face mask from Löwengrip Care & Color that’s being launched in February. It’s called City Mask and cleanses stressed skin leaving a lustrous complexion. All in one so to speak. I’m always using way more than necessary and leave it on for longer than you’re supposed to. It’s easy to use too much of beauty products, like shampoo and conditioner, but there’s no harm in exaggerating a bit with a facial mask…

 

I fill in my eyebrows and lashes at a place called Fingers & Toes on Sveavägen (central Stockholm). I think I mentioned the place before but I still get a lot of questions about it. I just can’t fill in my eyebrows on my own. When I do it’s a surprise every day. Usually a bad one 🙂

 

One of my new favorite products is a lip scrub from Lush that Odd gave me for Christmas. My lips are so dry and chapped this time of year so it’s great to scrub them. It has almost turned into an addiction. Just like plackers. I can’t remember the last time I didn’t use plackers two times a day. It’s so amazing. Q Tips as well. I can long for that. I think I’m a bit nuts after all…

 

This will be launched in a month. I will see you guys tomorrow when I’m back at the office. Pingis will be there too after a month of vacation, fun! ¨

 

 1. Carro skriver:

  När ska du ta bort palmoljan i dina produkter ?
  Är en skam att använda sig av det då det skövlas regnskogar för att vi ska ha en helt onödig ingrediens i våra produkter.
  Tänkte även nämna att kemikaliska produkter ofta har en PH balans på 12 medans hudens är på 5 vilket gör att man tvättar sönder och torkar ur huden ville gör att huden blir beroende av dessa produkter.
  Även mineraloljorna som utvinns från bensin är inte direkt bra.. Inte heller det överblivna stekfettet ifrån
  de stora snabbmatskedjorna som säljs till skönhetsindustrin ( mineralolja finns i princip i alla produkter som inte är ekologiska).
  Du kan reagera på ekologiska produkter då det är ”levande” ingredienser men kom ihåg att det kan ta upp till 6 veckor innan huden ställer om sig när man byter produkter, därför är det vanligt med finnar o liknande speciellt om huden är söndertvättat innan med starka produkter.

 2. Härligt med ansiktsmask – din är säkert super!!! Vad gäller torra läppar finns bara EN för mig och det är Aloe Lips med aloevera och jojoba. Vattenfri och supernyttig för läpparna, sitter dessutom bra och doftar underbart finns på aloevera.kikkisandstrom.se
  Idag bloggar jag om min egen smoothie http://kikkisandstrom.se/favoriter-lchf-blabarssmoothie-hot

 3. Jag har oxå den läppskrubben! Köpte den förra året, den luktar så gott och smakar gott. Älskar den!

 4. Hej Isabella!
  Såg på din blogg att ni nyligen har flyttat till Lidingö. Vi flyttade själva ut hit i våras och har barn i samma åder som er. Vi bor precis vid Kottlasjön. Vore kul att ses ngn dag med barnen. Jobbar hemifrån samtidigt som jag är mammaledig så jag är ganska flexibel.
  Sen har jag en fråga till dig, såg att ni letar barnflicka. Vi är själva i akut behov utav hjälp och undrar om du har några rekommendationer?
  Kul om du hör av dig så vi kan maila varandra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..