Cykelpremiär

Odd och jag är ju lite kända för att alltid stressa in i allting hela tiden, no kidding. I och med att det kändes som vår i luften så kunde vi inte låta bli att pumpa luft i däcken på våra cyklar och låta Gillis får ta en premiärtur med sin cykel. De flesta människor gör det typ i april men vi körde igång idag he he. Vi har varit ute sedan klockan 10 imorse och det är alldeles fantastiskt väder. Plusgrader och sol. Sorry för att bloggen inte är roligare just nu men vi haft en otroligt härlig helg. Jag älskar villa-livet och att vi kommer ut så fort vi öppnar dörren. Nu är det fortfarande januari (!), tänk hur bra det blir när det är vår på riktigt!

 

 

Update: Han har hjälm dock ej på bild. Tog bilden för bloggens skull innan vi skulle gå in. Men tack för påminnelse. Inga anmälningar behövs göras 😉

 

Trevlig söndag på er också!

 


Odd and me are kinda known for always jumping into new stuff, no kidding about that. Today the weather was wonderful so we couldn’t help ourselves and took out our bicycles, letting Gillis have his premiere ride. Most people start using their bikes in like April, but we did it today, haha. We went outside at 10 am and it was warm and sunny. I’m sorry the blog is so boring at the moment, but we had an amazing weekend. I love living in a house. Just the fact that we can open our door and step right outside into the nature. It’s only January (!) so imagine how awesome it will be when spring comes for real!

 

Update: Gillis was wearing a helmet, just not in this particular photo. We took this photo for the blog right before we went inside. Thank you for reminding me though. No reports need to be made 😉

 

I hope your Sunday is great too!

 

   1. Hon uppdaterade med att han hade hjälm innan på sig hur många visst det?! Jag stör mig också på vissa som kommer med pekpinnar hit och dit men cykelhjälm är otroligt viktigt och inte bara för barn utan även för vuxna. Och att den sitter rätt herregud så många man ser den sitter fel på.

   2. Fast den haren köper jag inte. Vem och varför tar av hjälmen innan barnet klivit av cykeln?
    Tar av hjälmen gör man väl i hallen med övriga ytterkläder. Eller i stallet där man ställer cykeln. Låter som en efterkonstruktion.

   3. Pim: Jag har lärt mina barn att ALLTID ta av sig hjälmen när dom stiger av cykeln. Jag anser att det är ännu farligare med barn som leker med hjälm pga av risken för strypning så det är nog lite olika.

   4. Fast han kanske hade hoppat av och tagit av sig hjälmen och hon kom på att hon ville ha en bild på första gången hennes son första cykeltur så hon kanske ba Gillis hoppa upp igen så hon kunde få en bild på när hennes son cyklar för första gången i sitt liv det kommer jag vilja ha i alla fall 🙂

 1. Nu är det ju onödigt att köpa cyklar om man redan har förstås, men jag har hört att det är ännu bättre övning att barn cyklar på cyklar utan pedaler istället för med stödhjul. Då får barnet träna på balansen otroligt mycket mer! Men i Gillis ålder är det säkert lika bra med en vanlig med stödhjul. Tips till vem som helst som råkar läsa detta med mindre barn! 🙂

  1. Ja du har helt rätt, första cykel bör vara en utan pedaler förutom det ser det ut som en vanlig cykel.
   Stödhjul gör att de inte tränar upp balansen.
   En utan pedaler gör att de”springer” med fötterna och barnen tycker det är mycket roligare pga att de tar sig fram mycket snabbate och de blir en fena på att hålla balansen snabbt

   1. Hur är det med alla oss som tränade med stödhjul när vi var små då och inte har några problem med balansen eller med att cykla? Måste vi lära om nu? Jag är ganska så säker att det inte spelar någon roll om man har stödhjul eller inte, man lär sig cykla iallafall. Viss forskning (som jag antar att detta är?) känns bara så sjukt onödig. Det har gått hur bra som helst för alla oss som tränade med stödhjul så, jag ser inte problemet. Annat än att några forskare kanske hade för lite att göra…

   2. Jag lärde mig cykla med stödhjul och det funkade fin fint för mig, men det är facktist föräldranas val hur dom själva vill lära sina barn tycker jag, vill man lära dom med spring cykel så får man göra det samma för stödhjul 🙂 🙂 🙂

  2. Mina båda barn lärde sig med vanlig cykel med trampor, den ena va 3 år när h*n cykla den andra skulle fylla 4. Inga problem alls. Balanscyklar är ett senare påfund. Funkar finfint med cykel med stödhjul också. 😀
   Men hjälm är ett måste, oavsett trehjuling lr vad de än är. 😀
   Lycka till med cyklandet!

 2. Köp en hjälm till Gillis! Dels är det den enda livsförsäkringen mot om man ramlar av cykeln, dels är det lag på det för barn under 15 år. Vet att du har haft hjälm tidigare Isabella men bara för att man bor i villa slutar man ju inte att använda hjälm! 🙂
  Kan även rekommendera er att ta av stödhjulen, är bättre utan då barn annars kommer upp i för hög fart och lär sig inte kontrollera farten och balansen på rätt sätt. Fast är det inte tidigt att cykla som 2-åring? Det rekommenderas väl att man ska vara lite äldre så man hanterar balansen och så? När jag var liten hade man ju trehjulingar i den åldern och nu finns det ju även såna små cyklar utan hjul som är poppis för att träna upp balansen, vet 4-åringar som har såna.

  1. För det första vet nog Bella att man ska hjälm, döm inte för fort. Visserligen dömer jag dig ganska hårt efter detta ordbajsande av goda råd.

   En hjälm är absolut ingen garanti, varken för barn eller vuxna. Självklart är det bättre med hjälm, men är absolut ingen garanti om allt går bra. Läs bara om cyklisten i Eskilstuna som blev påkörd av en bil, hon hade hjälm och är ändå gravt handikappad.

   Alla barn är olika, precis som vuxna. Alla lär sig cykla olika tidigt. Skit i alla rekommendationer.

   1. Men Emelie, utan hjämen hade hon förmodligen varit död istället för förlamad. Men det är sant att man kan fortfarande bryta nacken även om man har hjälm och faller illa. Men hjälm skyddar mot hjärnskador.

 3. Tänkte precis skriva att snart kommenterar folk att han innebar hjälm! Jag tror att de vet vad som gäller för cykel, det vet alla. Om man tänker efter lite så var detta sääääkert en ögonblicksbild och en väldigt kort tur då Odd höll i! Det är deras barn. Punkt.

 4. Det er da voldsomt med mammapoliser her i Sverige…Og alt skal være så politisk korrekt.Og det alltid.Det er lov å bruke hodet. Hjelm når farten er sånn ca 1 km i timen og pappan holder fast. Ja ja, det er farlig å leve.Burde bruke hjelm når man går i gatene,av og til faller takstein ned.

  1. Karin, nu är det ju faktiskt lag på detta i Sverige sedan över 10 år tillbaka och därför ska barn ha hjälm. Varför skulle Gillis hjärna vara mindre viktig än andra barns? Han har ett huvud som han ska vara rädd om! Poliser eller inte… Alla borde ha hjälm om man är rädd om sin hjärna. Du kan aldrig få en ny, och ja, ett barn kan göra illa huvudet illa vid ett fall även i låga hastigheter.
   Hoppas att vi snart får se en bild på hela familjen i hjälmar på cykelutflykt!

   1. Assååå guuud vad jag skrattar åt precis ALLA trötta människor som kommenterar ”det är faktiskt lag på hjälm” blaha blaha blaha. Där fick ni ordentligt när
    Bella skrev update på inlägget. Så går det när
    Man är för snabb å ska leka polis. Haha

   2. CYKELN STÅR STILL FÖR BÖVELEN?! Jävla moralmammor som sitter inne på Blondinbellas blogg istället för att utöva sina femtioelva pekpinnelagar på sina egna barn. Lägg ner nu!!!!

  2. Karin, det handlar också om att barn ska lära sig att använda hjälm ÄVEN på turer som inte verkar farliga. Att cyklar man, har man hjälm på sig, punkt slut!

  3. Karin: Du har helt rätt! Att vara ”Mammapoliser” tycks vara svenska kvinnors favoritsysselsättning….. Och ja – man blir oerhört trött på det……… =)

 5. tänk på att ni inte vet alls vad som pågår på bilden, kanske hade han precis cyklat klart och dem bara ville ta en bild till bloggen osv ? Jag tror nog Isabella vet att barn ska ha hjälm när dem cyklar , så tänk er för lite innan ni gör påhopp eller hotar med anmälningar osv .

 6. Mitt barn ramlade från sin trehjuling med bakhuvudet mot asfalt, därefter blev han tyvärr hjärnskadad. Så snälla ni, ha hjälm på gillis! Man tror att ett kort fall inte ska vara något, oftast klarar man sig bra men det beror hur man landar.

  1. Då tror jag att ni har missats i statistiken över hjärnskador på cyklande barn på trehjuling…
   Har inte hört talas om något sådant
   Dessutom är det ju inte lag på att ha hjälm när man åker trehjuling och det G åker på här är ju typ trehjuling (där han dessutom inte kan trampa själv utan blir påknuffad)
   Hur gör förresten ni andra med kombinationen barn-hårda golv-stolar-gunghästar mm mm ….?

 7. Ni är dem bästa föräldrar åt era kids !! Men här är jag villig att hålla med dem andra, hjälmen?!??? Det måste man bara veta som småbarnsföräldrar att barn ska ha hjälm. Sen håller jag med en annan som kommenterade att en 2 åring ska inte börja cykla för tidigt utan cykla på en trehjuling först så man hinner med banas utveckling och motorik. Ni har så bråttom så bråttom med att vara så vuxna så före med allt… Det är INTE vår ännu det är ännu vinter. Samma med trädgårddn inte kratta ännu…. Ni måste andas , landa , göra små saker och umgås med era nära och kära. Visst är vädret fint idag och ni vill så mycket MEN jag lovar ni hinner med allt!!
  Hoppas ni får en fin resa med barnen och att ni då landar vilar och umgås som familj utan att stress så som ni nu gör!
  Barn uppskattar allt oavsett vad ni gör, det bästa är att bara finnas och umgås läsa en bok titta på någon film baka ihop……

  1. Men lägg av . Vill man cykla nu så gör man det och vill man kratta så gör man det , oavsett månad. Vad är du för en människa som ska bestämma när allting är tillåtet att göras ? Så himla tråkig inställning , man måste väl få leva lite o göra det man känner för 🙂

   1. Hihi du jag bestämmer inte…?!?? Vem är du att säga åt mig vad jag ska tycka känna och skriva i min kommentar? Självklart får alla göra hur och som dem vill. Men JAG tycker att dem har så bråttom med allt…..lever som Duracell kaniner på morfin…:) ironisk nu…. Min åsikt så nej jag är ingen dömande människa. Om man inte vill ha kommentarer från alla så stänger man ner den….mitt fel att inte enbart höja Bella till skyarna ideligen….dessutom tycker jag att både Bella och Odd är bra föräldrar men har så bråttom och undrar bara varför?! Men deras liv inte mitt.

   2. Håller med! Får rysningar av alla ”råd”, man får väl cykla när man vill! Vuxna människor… Som dessutom inte kan skillnaden på de/dem.

  2. Men gud vilken onödig kommentar! Varje människa/familj gör väl som dom själv vill och bör få gör det utan onödiga kommentarer om hur andra vill att de ska göra! Alla är olika och tycker om olika! Om du vill kratta på våren så gör det men förvänta dig inte att alla andra gör det bara för att du vill det!

  3. Vad menar du med att de har så bråttom/det är vinter fortfarande? Får man inte cykla då? Jag cyklar året runt.

  4. Men lilla Magdalena! Hur dem gör har du inte rätt att säga nåt om. Du känner dem inte alls!
   Får man inte cykla när det är vinter? Finns många som gör det. Dessutom är de ingen snö kvar här i sthlms trakten. Tror inte gillis cyklar iväg utan att dem håller i stödpinnen, så.. så himla fort går de inte. Lugna ner dig! Vill de städa trädgården nu får de väl göra det, den eller du dör inte av det. 😉

 8. Jag kan stark rekommendera en balanscykel (utan pedaler) har två pojkar som haft islabikes – vi bor i London. Det svåraste med att cykla är att hitta balans och sen kommer trampa helt naturligt! Dem båda har cyklat på vanliga cyklar från 2-3 år

  1. Kan ju också vara så att vissa komenterar om hjälmen i all välmening, och visst han hade säkert hjälm när de cyklade och just denna bild var tagen i stunden men tycker faktiskt att vissa här inne kan lugna sig lite. Man behöver inte se allt som kritik. Många menar faktiskt bara väl.

   1. Jag menade inte bara just den här kommentaren, det kommenteras ju om allt. Dessutom så håller de ju i cykeln på bilden också.

   2. Carina håller absolut med dig om att det skrivs mycket tröttsamma kommentarer. Det jag menade var att det faktiskt också många gånger är så att folk bara menar väl och att man kanske kan tänka till en extra gång innan man tar allt som kritik. Menar dock inte enbart du nu utan alla här inne överlag och kanske Isabella själv med. Det finns många tröttsamma moral/mamma poliser här inne men också de som vill komma med råd och tips i all välmening. Har själv blivit missuppfattad ibland om jag komenterat något på det sättet som inte alls varit någon kritik från min sida och det är väldigt tråkigt det med. Sen tycker jag också att det finns både bättre och sämre sätt man kan utrycka sig på det är det inget snack om.

 9. Kan inte alla med dessa moral pinnar och hets kring hur barn ska skötas lämna det åt Isabella och Odd själva att få avgöra? Om de inte förmår bättre än så kommer De ju aldrig att få lära sig själva av erfarenhet innan ni är där och redan bestämt ”åt” dem.

  Ni skapar bara osäkerhet för dessa två föräldrar och det kommer sluta med att de inte längre ser sig som kompetenta föräldrar för att Ni inte låter dem växa med uppgiften där livet handlar om att bygga liv efter erfarenheter.

  Visst är det väl ett PR av Blondin att få in kommentarer om ni inte förstår det själva. ?
  Vill ni göra verklig skillnad för barns säkerhet och trygghet så är det att fundera ut hur ni kan komma att hjälpa alla de nyanlända barn och ungdomar som ska bli del av Sveriges morgondag och ge dem trygga och stabila utvecklingsmöjligheter för att få en mer rättvis och trygg start på det nya livet i landet Sverige.

 10. Seriöst människor ingen hjälm? Hugo Rosas låter sin dotter åka framåt i bilen sittandes på kuddar? Vad håller Ni på med?

  1. Hoppas du och alla likvärdiga kommentatorer skäms. Jag är så otroligt trött på er kvinnor som inte kan uppföra er utan skall skicka pekpinne-kommentarer som gör er till ”världens bästa mammor”. Jag lärde mig cykla med stödhjul och inte fan cyklar jag sämre! Jävla hitte-på fund som kommit på senare år. Blir så trött på er allihopa.

 11. Det ser ju ut som vår hos er, självklart ska ni cykla 🙂 Hade jag också gjort men här hos mig gäller skidor och skridskor fortfarande

 12. Oj vilken härlig skillnad det är i vårat lilla land, här i Dalarna vräker snön ner just nu 🙂 och alla ni som så duktigt ( läs irriterande) kommentar/pekar finger om hjälm och andra små saker, låt de sköta sitt utan påhopp. Isabella älskar sina barn och vill dem alltid väl, och som ser i uppdatering så tog hon bilden för bloggen, slappna av lite hörrni! vi borde stärka inte stjälpa varandra 🙂 <3

 13. Vad härligt med en cykeltur!!! Vad använder ni för cykelstol till S? Vi letar just nu cykelstol till våran dotter som är jämngammal med S.

 14. För den som kanske undrar så omfattas inte trehjuling eller sparkcykel av kravet på hjälm eftersom dessa räknas som lekfordon och istället är underkastade andra regler. Tvåhjuling med stödhjul är dock en cykel.
  Det finns alltså inget krav på att använda cykelhjälm om man använder en sparkcykel eller en trehjuling. Dessa anses generellt inte vara en cykel utan ett lekfordon. Lekfordon är ett fordon som ska anses som leksak, enligt lagen (2011: 579) om leksakers säkerhet. Men självklart är det ändå bäst att använda cykelhjälm i alla fall.

 15. Här har vi sjukstuga så vi har inte kommit ut så mycket i helgen men även här har vi vår i luften. Så riktigt härligt, tycker jag som drar en syskonvagn med två barn och har en soon to be 3 åring gåendes bredvid vagnen. Barnen älskar våren med då de kan hoppa i vattenpölar och sådant. 🙂

 16. Men alltså man fattar ju att de tog av hjälmen för att knäppa en bild. Vad genererar mer kommentarer än nåt som har med barnuppfostran att göra? Allt i bb:s blogg handlar om PR och det har gjort sen start. Inlägget publicerades strax innan lunch = lågt blodsocker hos många = fler ilskna reaktione = fler kommentarer. Bella har själv föresläst om det schema hon går efter när det gäller hur inlägg ska publiceras för att få ut det mesta av det.

  1. Varför ta av hjälmen för att knäppa en bild? Är hjämlen ful? Ocool? Är mössan finare än hjälmen? Är det en tjejhjälm? Skymmer hjälmen ansiktet? Gör man likadant med flytvästar? Tar av innan man knäpper en bild?

   1. Men herregud människa, slappna av lite nu! Antagligen kom Bella på att hon ville ta en bild efter att han tagit av hjälmen (det är nämligen bra att lära barnen att man tar av den direkt när man cyklat färdigt för att det ska bli en vana och man inte parkerar cykeln och springer till lekplatsen med hjälmen sen när man är lite äldre tex.)

    Du behöver inte göra det mer komplicerat och svårare än vad det är
    😉

 17. MEN SNÄLLA!! hon skrev klart o tydligt i slutet att gillis hade hjälm. hon skrev under bilden :

  Update: Han har hjälm dock ej på bild. Tog bilden för bloggens skull innan vi skulle gå in. Men tack för påminnelse. Inga anmälningar behövs göras

  1. Det var dock en update och inget som stod där när dessa människor kommenterade. Update innebär att man skriver till något i efterhand , man uppdaterar texten.

   MEN man borde inte döma folk så fort genom en bild för man har ingen aning om i vilket ögonblick den togs och vad som hände före eller efter.

 18. Känner typ att jag aldrig vill skaffa barn när jag läser alla kommentarer här. Att hela tiden behöva ha dåligt samvete för att andra mammor vet bättre och kommer med ”goda råd”… Bella, du är stark som klarar av att hantera det.

 19. Barn. Cykla. Trädgårdsfix.
  Vi har nu januari / februari.
  Ni gör som ni gör o vill göra men varför stressa så. Tid finns för allt och allt måste inte göras nu/idag.
  Njut av nuet. Ni har nytt hus. Sköna ungar. Ni har varandra.
  Lev nu=idag. Snart kommer tid för trädgård o cykel.. Kanske ni innan dess måste skotta snö.

 20. Shit vad folk har mycket åsikter som de känner att de MÅSTE dela med sig av. Jag läste hela inlägget och såg Bellas uppdatering om hjälmen, tänkte då: bra att detta bara var en arrangerad bild. Går in och läser kommentarerna och inser hur många ”bättre” människor det finns i vårt land, tråkigt men uppenbarligen sant. Blir mest förvånad över hur”farliga” stödhjul är och hur många som förespråkar cyklar utan pedaler istället. Jag har en fråga till er som jag verkligen vill ha svar på: lärde ni er aldrig att cykla? Mig veterligen är detta en ganska ny produkt på marknaden och har därför svårt att tro att någon som kommenterar här började sin cykelkarriär på en sådan. Jag vet att jag själv började på en riktig cykel med pedaler och stödhjul och min balans är det då inget fel på och cykla kan jag också.

  1. Ja jag har också lärt mig cykla med pedaler och stödhjul och min balans är det inget fel på heller. Tänka sig att jag överlevde också första cykelår med stödhjul och lärde mig cykla utan stödhjul när jag var 3-4 år. Man det var ju typ 20 år sen, dagens stödhjul kanske är livsfarliga, vad vet jag? Idag är ju allt livsfarligt så det kanske inte är så konstigt?

   1. Nä jag fattar verkligen inte heller problemet med stödhjulen. Så har man väl alltid lärt sig cykla? Sen har man suksesivt hissat upp stödhjulen så man fått balansera mer och mer och till sist plockat bort dem helt.

 21. Men vad är det för fel på att cykla nu? Förstår inte alls, från att jag och mina vänner lärde oss cykla har vi gjort det i alla väder. Tvungen att ta sig till skolan även när det var mycket snö, även om 6 åringar föredrar att vara hemma och leka i snön istället för skolan 😉

 22. Hahahahah vad roligt det var de hon skrev HAN HAR HJÄlM MEN INTE PÅ BILDEn ahhahahahahahaahhahahajhaahahahhahahhahahahahahahahahahahahhahahahah

  Folk är så störda hahahahahavavvavabababbababa

  Jag kan bara skratta .!!!! Folk alså Ahhahahahahahaha

 23. Hahahahah vad roligt det var de hon skrev HAN HAR HJÄlM MEN INTE PÅ BILDEn ahhahahahahahaahhahahajhaahahahhahahhahahahahahahahahahahahhahahahah

  Folk är så störda hahahahahavavvavabababbababa

  Jag kan bara skratta .!!!! Folk alså Ahhahahahahahaha

 24. Inspirerad av dina våriga utomhusinlägg tog jag mig ut i trädgården för att kratta. Hann få ihop en sopsäck med löv innan det började snöa(!). Det som var så fint innan. Nåja, aprilväder i januari antar jag man kan kalla det 🙂

 25. Jag undrar dock varför det va viktigt att ta kort utan hjälm för bloggens skull.,?! Kunde inte hjälmen varit på honom på kortet eller what? Fattar inte det resonemanget..

  1. Men vad är det som är så svårt att förstå ? Han hade antagligen tagit av hjälmen för att han var färdig , inte alla ungar som gillar att ha hjälm på. Och sedan kom Isabella på att hon ville ta ett foto på honom på cykeln ?? herregud , en del hittar fel i allt.

 26. Åh vad roligt att cykla! =) Jag och lillasyster var också ute och cyklade idag, så himla härligt! Jag tror att Isabella och Odd är vettiga föräldrar och ej låter Gillis cykla utan hjälm, coola ner er nu!

  Kika gärna in hos mig, 21 årig morsa till min son August 6 månader. <3

 27. Herregud vad mycket pekpinnar det var här!! Ser härligt ut o ut o cykla! Vad skönt o roligt för Gillis! Vi har en likadan mössa till vår spiderman kille här hemma. O cykeln var väldigt fin också. Kram!

 28. Bara bort med dig. Skriv av dig på Flashback istället , du passar bättre in där. Inte här i ett inlägg där Bella berättar att hon o familjen cyklat

 29. Hej!
  Jag håller med Micaela!
  Hur orkar folk och så många att lägga energi på det här! SåHär mycket diskussioner var de aldrig när vi ( 80, i början på 90 talslisterna) när vi var mindre. Då var de lika för alla, att ha hjälm och man cyklade med stödhjul eller att föräldrarna hade satt fast en pinne på pakethålisten och höll i den tills man hade lärt sig att få tillräckligt bra balans och kunde cykla själv. Då var de som sagt lika för alla. Jag förstår inte varför nu på 2000 talet varför de har blivit då mycket didkutionet om allt!?:/:( om ens barn:/:(

 30. Har köpt ditt Long lasting schampoo och inser att det är felstavat på flaskan. Schampo stavas SCH. Inte SH.
  Kanske kan vara värt att tänka på när ni trycker nästa gång.
  För övrigt tycker jag att de är jättebra!

 31. ”Varför så brottom!!?”, ”Lev i nuet!”, ”Andas. Landa. Ni har ju just skaffat hus!!!”, ”Barnen klarar ju EN dag med lugn inomhus!!”…..

  Ja du Bella, Det är nog bäst att ni slutar cykla och går in i huset och lever istället för ute i friska luften, så att alla läsare kan stressa ner.

  Nä Seriöst; ni verkar ha haft en underbar dag ihop! Fortsätt så – lev och lek! 🙂

 32. HERREGUD SKÄMMS PÅ ER SOM KOMMENTERAR!!
  FEL MED STÖDHJUl, FEL MED hjälmen och FEL ATT HA PEDAlER etc GET A FUcKING LIFE!! Jag växte upp på 70-talet och hade inte ens bilsäte!!

 33. Åh herregud!! Jag lärde mej cykla slutet på 80. Inga stödhjul, ingen hjälm, pappa höll i pakethållaren tills jag kunde hålla balansen själv. Gick väldigt bra!!

 34. Bella jag jag följt dig sen ett bra tag tillbaka, men jag förstår inte hur du fortfarande orkar blogga med alla dessa hatiska läsare med deras missunsamma avundsjuka kommentarer?
  Jag läste igenom ditt kommentarsfält och fick ångest, jag ville bara skrika rakt ut i luften och bara be alla dra åt skogen!
  Herregud har ni inget liv?
  Tror ni inte att vi alla andra mammor här ute kan och vet hur man sköter om ett barn? Tror ni inte vi har koll på hjälmar och bilbarnstolar? Barnvakter och alkohol, förtäring?
  Vilken tur att bella har er för att lära henne hur hon ska sköta om sina barn, nu kan hon skippa bvc oxå och bara rakt av följa era riktlinjer och vaccinationer och dylikt.

  Har också en son som är 15 månader, vi tog en tur med trehjulingen igår igenom stan och hjälmen tog jag av för ett foto för att få en bättre bild sen satte vi på den igen.
  Men jag har inga fanatiska bloggföljare som klankade ner på mig som tur är för det skulle inte jag ha hanterat lika bra som bella!

 35. Hej Bella. Jag vill börja med att tacka för den härliga öppenhet och inspiration du skänker oss genom din blogg. Jag vet inte om någon redan skrivit bland kommentarerna och tipsat om detta, eller om du ens kommer att läsa detta, men jag vill ändå skjuta in med ett tips nör det kommer till barn och cykla. Jag säger bara springcykel! Det är ett fantastiskt fordon för barn (så fort de når ner till marken) att ta sig fram på och att träna sin balans. Jag har 2 söner som båda sprungit och rullat många mil på sådan cykel. När de sedan var mogna för en vanlig cykel med trampor var det vara för dem att byta. På mindre än 30 min hade de lärt sig starta, köra och stanna en cykel. Fantastiskt! Sedan är springcykeln så lätt och behändig att man enkelt kan ta med sig under armen när man går in på Ica. Vet ju att du gillar smarta saker

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..