ANNONS

Cykelpremiär

/

Odd och jag är ju lite kända för att alltid stressa in i allting hela tiden, no kidding. I och med att det kändes som vår i luften så kunde vi inte låta bli att pumpa luft i däcken på våra cyklar och låta Gillis får ta en premiärtur med sin cykel. De flesta människor gör det typ i april men vi körde igång idag he he. Vi har varit ute sedan klockan 10 imorse och det är alldeles fantastiskt väder. Plusgrader och sol. Sorry för att bloggen inte är roligare just nu men vi haft en otroligt härlig helg. Jag älskar villa-livet och att vi kommer ut så fort vi öppnar dörren. Nu är det fortfarande januari (!), tänk hur bra det blir när det är vår på riktigt!

Update: Han har hjälm dock ej på bild. Tog bilden för bloggens skull innan vi skulle gå in. Men tack för påminnelse. Inga anmälningar behövs göras 😉

Trevlig söndag på er också!


Odd and me are kinda known for always jumping into new stuff, no kidding about that. Today the weather was wonderful so we couldn’t help ourselves and took out our bicycles, letting Gillis have his premiere ride. Most people start using their bikes in like April, but we did it today, haha. We went outside at 10 am and it was warm and sunny. I’m sorry the blog is so boring at the moment, but we had an amazing weekend. I love living in a house. Just the fact that we can open our door and step right outside into the nature. It’s only January (!) so imagine how awesome it will be when spring comes for real!

Update: Gillis was wearing a helmet, just not in this particular photo. We took this photo for the blog right before we went inside. Thank you for reminding me though. No reports need to be made 😉

I hope your Sunday is great too!

107
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00