Cykelpremiär

Odd och jag är ju lite kända för att alltid stressa in i allting hela tiden, no kidding. I och med att det kändes som vår i luften så kunde vi inte låta bli att pumpa luft i däcken på våra cyklar och låta Gillis får ta en premiärtur med sin cykel. De flesta människor gör det typ i april men vi körde igång idag he he. Vi har varit ute sedan klockan 10 imorse och det är alldeles fantastiskt väder. Plusgrader och sol. Sorry för att bloggen inte är roligare just nu men vi haft en otroligt härlig helg. Jag älskar villa-livet och att vi kommer ut så fort vi öppnar dörren. Nu är det fortfarande januari (!), tänk hur bra det blir när det är vår på riktigt!

 

 

Update: Han har hjälm dock ej på bild. Tog bilden för bloggens skull innan vi skulle gå in. Men tack för påminnelse. Inga anmälningar behövs göras 😉

 

Trevlig söndag på er också!

 


Odd and me are kinda known for always jumping into new stuff, no kidding about that. Today the weather was wonderful so we couldn’t help ourselves and took out our bicycles, letting Gillis have his premiere ride. Most people start using their bikes in like April, but we did it today, haha. We went outside at 10 am and it was warm and sunny. I’m sorry the blog is so boring at the moment, but we had an amazing weekend. I love living in a house. Just the fact that we can open our door and step right outside into the nature. It’s only January (!) so imagine how awesome it will be when spring comes for real!

 

Update: Gillis was wearing a helmet, just not in this particular photo. We took this photo for the blog right before we went inside. Thank you for reminding me though. No reports need to be made 😉

 

I hope your Sunday is great too!

 

 1. Mickan skriver:

  Hej Bella. Jag vill börja med att tacka för den härliga öppenhet och inspiration du skänker oss genom din blogg. Jag vet inte om någon redan skrivit bland kommentarerna och tipsat om detta, eller om du ens kommer att läsa detta, men jag vill ändå skjuta in med ett tips nör det kommer till barn och cykla. Jag säger bara springcykel! Det är ett fantastiskt fordon för barn (så fort de når ner till marken) att ta sig fram på och att träna sin balans. Jag har 2 söner som båda sprungit och rullat många mil på sådan cykel. När de sedan var mogna för en vanlig cykel med trampor var det vara för dem att byta. På mindre än 30 min hade de lärt sig starta, köra och stanna en cykel. Fantastiskt! Sedan är springcykeln så lätt och behändig att man enkelt kan ta med sig under armen när man går in på Ica. Vet ju att du gillar smarta saker

 2. Sandra skriver:

  Bella jag jag följt dig sen ett bra tag tillbaka, men jag förstår inte hur du fortfarande orkar blogga med alla dessa hatiska läsare med deras missunsamma avundsjuka kommentarer?
  Jag läste igenom ditt kommentarsfält och fick ångest, jag ville bara skrika rakt ut i luften och bara be alla dra åt skogen!
  Herregud har ni inget liv?
  Tror ni inte att vi alla andra mammor här ute kan och vet hur man sköter om ett barn? Tror ni inte vi har koll på hjälmar och bilbarnstolar? Barnvakter och alkohol, förtäring?
  Vilken tur att bella har er för att lära henne hur hon ska sköta om sina barn, nu kan hon skippa bvc oxå och bara rakt av följa era riktlinjer och vaccinationer och dylikt.

  Har också en son som är 15 månader, vi tog en tur med trehjulingen igår igenom stan och hjälmen tog jag av för ett foto för att få en bättre bild sen satte vi på den igen.
  Men jag har inga fanatiska bloggföljare som klankade ner på mig som tur är för det skulle inte jag ha hanterat lika bra som bella!

 3. Emelie skriver:

  Åh herregud!! Jag lärde mej cykla slutet på 80. Inga stödhjul, ingen hjälm, pappa höll i pakethållaren tills jag kunde hålla balansen själv. Gick väldigt bra!!

 4. Irene skriver:

  Snygg i håret du är!

 5. Irene skriver:

  Oj vad hade hänt om du aldrig nämnt hjälmen ? Hur klarade vi oss utan allt på 70 talet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..