ANNONS

Utomhus-fix

/

Idag har vi fixat i vår lilla trädgård, vår tomt är endast på 600 kvm (inklusive hus antar jag) om jag inte minns fel men det räcker för oss som första-husägare. Vi har plats för två utegrupper, en med utgång från vardagsrummet med lunchsol och kvällsol från köket. Där är det insynsskyddat när det blommar så där kommer vi nog sitta mest. Vi har tagit bort en massa löv som låg överrallt och gjort fint. Efter att snön försvann så syntes ju allt så det var på tiden. Det var riktigt härligt att få greja, vi tycker att det är roligt. Däremot är det mycket vi inte kan än men vi lär oss!

Sally sov, Odd krattade, jag slängde alla högar i sopsäckar och Gillis hjälpte till.

Två frågor till er:

1. Vad gör man med detta? Klipper bort allt? För det är väl vara dött? Eller kommer allt att börja leva igen?

2. Hur sköter man en kompost?!? Är det maskar i??!Today we spent some time in our backyard. Our entire plot is 600 square meters (including our house I guess), which is not a lot, but more than enough for us. There’s room for two seating areas, one outside the living room and the other by the kitchen. This gives us the opportunity to sit in the sunlight from dusk to dawn. I think we’ll spend most our time on the patio by the kitchen since it is surrounded by bushes and more private. Today we have removed all the leaves from the lawn. It looked like a mess after the snow melted so it was about time. I really like doing garden work even though we don’t know much about it. We’re learning by doing!

Sally was sleeping, Odd raked leaves, I put the leaves in plastic bags and Gillis helped me.

I have two questions for you:

1. What do we do with this? Do we cut everything off? It’s all dead right? Or will it come back to life?

2. How do you take care of a compost?!? Is t worms in there??!

106
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00