ANNONS

Barnvakt!

/

Jag och Odd plus våra vänner Willy och Frida kom på för ett tag sedan att vi borde bli bättre på att använda varandra som barnvakter. Jag menar, Gillis och Milton är bästa kompisar och det är inte direkt jobbigt att få en till. Snarare blir det bara kul. Så ikväll lämnade Willy och Frida deras Milton här i några timmar så att dom kunde gå ut och äta. Vi har lekt med flygplan, bilar, ätit tacos till middag och badat.  Killarna plus Sally i badkaret kan ha varit det gulligaste jag sett. Nakenfisar. Nu blir det mys framför Alfons i soffan.

Att vara barnvakt åt varandra borde man bli bättre på. Himla bra att vi kommit igång 🙂


 

Awhile ago me, Odd, and our friends Willy and Frida thought of the great idea to babysit each other’s kids. I mean, Gillis and their son Milton are best friends and having three kids is not that much of a difference, just more fun. So tonight we are taking care of Milton while Willy and Frida are out dining. We have played with airplanes and cars, eating tacos for dinner, and the kids took a bath. I think that was something of the cutest thing I’ve ever seen: the boys and Sally in the bath tub. Three little naked kids. Now it’s time for some cozy times in front of the TV (watching Swedish cartoon Alfons).

We should definitely babysit for each other more often. It’s great that we started doing this 🙂

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00