Perfect nude

Vad sägs om att börja fredagen med ett ytligt tips? Ni frågar ofta mig om läppfärg och sanning är att jag oftast blandar olika nyanser för att få till färgen jag är sugen på. Färgen ska ju matcha med make/hår/tröja och då är det sällan att en färg fungerar till allt tycker jag. Jag gillar att förstärka läppens egna nyans, antingen åt den nude:iga hållet eller mer åt rött. Beroende på humör. Men ni med mitt kalla hår blir lite ljusrosa-läppar väldigt fint. Jag har alltid varit ett fan av Lumenes smink. Fanny jobbar med deras produkter och det är klart att jag blir påverkad när jag ser hur fint det blir.

 

 

Just nu mixar jag True Passion lip Color 1 med lip balmet Rasberry Miracle nr 2 ”warm summerar day”. Så fina. Ingen torkar ut läpparna heller. Viktigt i den årstiden.

 

 

Tada! Nu blir det möte med Kronans Apotek.

 

 

How about starting this Friday with a beauty tip? I often get questions about what lip gloss I wear, and the truth is I’m actually mixing two different colors. It’s almost impossible to find one single color that matches your makeup, hair, and clothes. Personally I like to enhance my natural lip color and use either nude or red depending on my mood. I think a light pink goes well with my blonde hair. I’ve always been a big fan of makeup from Lumene. Fanny is using their products so I guess she might have influenced me.

 

Right now I’m using a mix of True Passion lip Color 1 and the lip balm Raspberry Miracle no 2 “warm summery day”. Looks so nice. It keeps my lips moisturized as well, that’s really important this time of year.

 

Tada! Now it’s time for a meeting with Kronans Apotek (drug store).

 

 1. Sara skriver:

  Någon som vet vart jag kan hitta esprit blusen online?

 2. elin skriver:

  Finns inget ord som nude:ig, Bella! Du borde satsa mera på att skriva korrekt svenska, det skulle ge en mera trovärdig bild av dig och LCC.

  1. Anna skriver:

   Njut av livet istället än att haka upp dig på petitesser Elin. 🙂

 3. Sofia skriver:

  Smygreklam? Mycket skrivande om Lindex och Lumene..

  1. Lisa skriver:

   Att hon är sponsrad av Lindex är ju faktiskt inget nytt..

 4. Skriver här eftersom det var så många kommentarer på förra att du knappast lär se min. 🙂 Tycker du ska ta bort det nedersta guldstrecket istället så du bara har ett. För det var finast utan streck längst upp men blev ju då obalanserat, tar du bort det undre tror jag du får mer balans och en behagligare design.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..