ANNONS

Nu tar vi helg!

/

Det var himla konstigt väder när jag kom hem från jobbet. Det var liksom helt lila ute:

Lite spooky…

Vi alla har rullat runt på golvet och kört pusslekar medan köttfärssåsen puttrade klart. Nu har Sally precis somnat (Odd nattar Gillis) och jag ska börja fredagskvällen med att tappa upp (säger man så? Tappa ut låter mer logiskt) ett bad och sedan mys med Odd. Förresten, tack för all input om layouten, det blir MED streck. Puh.


 

The weather was really weird when I got home from work. It was like purple outside:

So spooky…

While the meat sauce was cooking on the stove the whole family played around on the floor. Sally just fell asleep (Odd is putting Gillis to bed). I am just about to draw a bath and then I’m gonna cozy up next to Odd. By the way, thank you so much for all the input regarding the new layout. Finally decided on going WITH the stripes. Phew.

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00