270 Apotek

Idag hade vi möte på Kronans Apotek huvudkontor om hur 2016 ska se ut. Vi finns ju idag på ungefär 270 Kronans vilket är otroligt många och det är vi glada för. Att finnas på apotek och inte tillexempel Kicks var viktigt för mig när vi lanserade för några år sedan. Inte för att det är något fel på Kicks utan  det handlar om att jag vill förstärka det jag är mest stolt över med Löwengrip Care & Color; att vi är skonsamma och passar oss som är känsliga i huden/hårbotten.

 

img_8562.jpeg
img_8563.jpeg

Blus: Esprit

När man ska in till huvudkontoret på Kungsholmen så är det en stor bild på vårt varumärke, så himla stort. Nu väntar lunchmöte med tidningen Plaza Kvinna!

 


 

Today we had a meeting at the headquarters of Kronans Apotek (drug store), making plans for 2016. Right now you can find our products in 270 Kronans Apotek shops which is amazing. When we launched a couple of years ago it was important to me to have our products in drug stores and not Kicks for example (makeup/beauty store). Not that there’s anything wrong with Kicks but selling our products at drug stores clarifies what I’m most proud of with Löwengrip Care & Color: the products are gentle and suitable for sensitive skin and scalp.

 

Blouse: Esprit

 

Walking in at the headquarters on Kungsholmen you will see a big poster of our brand. Now it’s time for a meeting with Plaza Kvinna (women’s magazine)!

 

 1. Thessa skriver:

  Ganska dumt att det inte finns på Kicks. Jag själv har känslig hud och förstår verkligen inte varför man ska ”tvingas” besöka ett apotek för att få tag på vettiga produkter till den. Typ var tionde person har känslig hud, så jag är inte heller direkt ensam om problemet.

  Tror också att du missar en stor målgrupp som dras till rosa förpackningar genom att inte finnas på Kicks.

 2. Carro skriver:

  När ska du ta bort palmoljan i dina produkter ?
  Är en skam att använda sig av det då det skövlas regnskogar för att vi ska ha en helt onödig ingrediens i våra produkter.
  Tänkte även nämna att kemikaliska produkter ofta har en PH balans på 12 medans hudens är på 5 vilket gör att man tvättar sönder och torkar ur huden ville gör att huden blir beroende av dessa produkter.
  Även mineraloljorna som utvinns från bensin är inte direkt bra.. Inte heller det överblivna stekfettet ifrån
  de stora snabbmatskedjorna som säljs till skönhetsindustrin ( mineralolja finns i princip i alla produkter som inte är ekologiska).
  Du kan reagera på ekologiska produkter då det är ”levande” ingredienser men kom ihåg att det kan ta upp till 6 veckor innan huden ställer om sig när man byter produkter, därför är det vanligt med finnar o liknande speciellt om huden är söndertvättat innan med starka produkter.

 3. Katrina skriver:

  Har letat och letat och letat och letat efter dina produkter på alla apotek i Täby centrum….. men de har ju inte kronan. Så nu kan jag sluta leta och springa in på ett kronans nästa gång jag ser ett :p

 4. Otroligt avundsjuk på ditt tjocka hår!

 5. Nike skriver:

  Tror verkligen inte att Isabella menar att säga att Kicks är dåligt eller att de inte har skonsamma och bra produkter. Kanske var det lite klantigt uttryckt. Men jag tolkade det som att apoteket helt enkelt var en återförsäljare som de ville förknippas med för varumärkets skull. Sen ligger det ju såklart massa business bakom, som vi aldrig kommer få reda på. Men så är det ju för ALLA varumärken.

  1. Kine skriver:

   Kicks var den varukedjan hon först gick till men fick nej…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..