ANNONS

270 Apotek

/

Idag hade vi möte på Kronans Apotek huvudkontor om hur 2016 ska se ut. Vi finns ju idag på ungefär 270 Kronans vilket är otroligt många och det är vi glada för. Att finnas på apotek och inte tillexempel Kicks var viktigt för mig när vi lanserade för några år sedan. Inte för att det är något fel på Kicks utan  det handlar om att jag vill förstärka det jag är mest stolt över med Löwengrip Care & Color; att vi är skonsamma och passar oss som är känsliga i huden/hårbotten.

img_8562.jpeg
img_8563.jpeg

Blus: Esprit

När man ska in till huvudkontoret på Kungsholmen så är det en stor bild på vårt varumärke, så himla stort. Nu väntar lunchmöte med tidningen Plaza Kvinna!


 

Today we had a meeting at the headquarters of Kronans Apotek (drug store), making plans for 2016. Right now you can find our products in 270 Kronans Apotek shops which is amazing. When we launched a couple of years ago it was important to me to have our products in drug stores and not Kicks for example (makeup/beauty store). Not that there’s anything wrong with Kicks but selling our products at drug stores clarifies what I’m most proud of with Löwengrip Care & Color: the products are gentle and suitable for sensitive skin and scalp.

Blouse: Esprit

Walking in at the headquarters on Kungsholmen you will see a big poster of our brand. Now it’s time for a meeting with Plaza Kvinna (women’s magazine)!

75
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00