ANNONS

Längtar till solen

/

Idag har också varit en dag på rullande band. Telefonmöten, möten, intervju med Göteborgsposten som kom upp till Stockholm för att prata föräldrarskap och lite annat. Kul dag men jag kan inte låta bli att blicka ut mot gatan och längta till Thailand. Det är ju så grått här. Jag ska slå rekord som småbarnsmamma att packa lätt. Jag ska inte ha en enda sminkprodukt med mig. Endast en ansiktstvätt, cremé, SPF och tandborste. Thats it. Okej några plagg också men you get the point. Så befriande. Leva i en bikini, solhatt och bara gosa med mina barn och pussa på min man. Ahhh.

FullSizeRender-68

Nu väntar två möten till och sedan hämta Gillis pass och storhandla för veckan som är kvar innan vi åker.


 

Today has been going non-stop as well. Meetings and an interview with Göteborsposten (Swedish newspaper) regarding parenthood and some other stuff. It’s been a fun day but I can’t help but look outside my window and long for Thailand. Everything is grey and rainy outside now. As a mother of two young children I’m gonna make a record in light packing. I’m not bringing a single makeup product. Face wash, lotion, SPF and a toothbrush. That’s it. Ok maybe some clothes as well, but you get the point. So liberating. I’m gonna walk around in my bikini and sun hat and just cuddle with my kids and husband. Ahhh.

Now there’s only two more meetings and then I’m off to pick up Gillis and go grocery shopping for the rest of the week.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00