Längtar till solen

Idag har också varit en dag på rullande band. Telefonmöten, möten, intervju med Göteborgsposten som kom upp till Stockholm för att prata föräldrarskap och lite annat. Kul dag men jag kan inte låta bli att blicka ut mot gatan och längta till Thailand. Det är ju så grått här. Jag ska slå rekord som småbarnsmamma att packa lätt. Jag ska inte ha en enda sminkprodukt med mig. Endast en ansiktstvätt, cremé, SPF och tandborste. Thats it. Okej några plagg också men you get the point. Så befriande. Leva i en bikini, solhatt och bara gosa med mina barn och pussa på min man. Ahhh.

 

FullSizeRender-68

 

Nu väntar två möten till och sedan hämta Gillis pass och storhandla för veckan som är kvar innan vi åker.

 


 

Today has been going non-stop as well. Meetings and an interview with Göteborsposten (Swedish newspaper) regarding parenthood and some other stuff. It’s been a fun day but I can’t help but look outside my window and long for Thailand. Everything is grey and rainy outside now. As a mother of two young children I’m gonna make a record in light packing. I’m not bringing a single makeup product. Face wash, lotion, SPF and a toothbrush. That’s it. Ok maybe some clothes as well, but you get the point. So liberating. I’m gonna walk around in my bikini and sun hat and just cuddle with my kids and husband. Ahhh.

 

Now there’s only two more meetings and then I’m off to pick up Gillis and go grocery shopping for the rest of the week.

 

 1. Evelina skriver:

  Vi är i thailand (koh lanta) just nu! Har en son på snart 11 månader, och han älskar livet här. Badar mest hela dagarna, äter frukt o njuter. Vi är ett rätt stort sällskap (16 st) så vi turas om att ha lite barnledigt också. (Bara att kunna gå ut i havet samtidigt o flyta jag o sambon är värt mycket!). Just nu ligger vi inne på rummet och vilar, klockan är strax efter två så sonen får vila inomhus o svalka sig lite nu när det är som varmast.

 2. floppan skriver:

  Mona…barn har säkert inget UTBYTE av en 20 timmarsresa, vem fasen har det?
  Men inget barn MÅR DÅLIGT av det heller!
  Och att sen vara på stranden och bada o leka har dom verkligen utbyte av
  Och dessutom så har ju föräldrarna verkligen utbyta av en sån resa, och barnen tar man liksom med sig, så klart.
  Inte så många barn skriker heller inte i 20 timmar.
  Lägg ner det där om att allt man gör, gör man för barnen.
  Jag tror att då får man en sån där trist inställning som du har!

 3. Mona skriver:

  Varför reser ni till ett land som är en militärdiktatur ,ett land som
  inte respekterar mänskliga rättigheter.
  Ett land med barnarbete,prostituerade överallt.Unga flickor som utnyttjas
  av svenska gubbar.
  Ett land som har en usel djurhantering.
  Finns andra ställen att åka till. Barn mår inte bra och har inget utbyte av 20 timmars
  resor. Vilka medresenärer står ut med skrikande barn under en så lång
  resa. Stanna hemma med barnen.

 4. Linda skriver:

  Du verkar inte jobba särskilt mycket och du verkar kunna ta ledigt hur som helst, lätt och skönt liv….

  1. sol skriver:

   Vilken sur kommentar!
   Du vet att hon är egenföretagare va? Då har man lite friare tyglar, men även en anställd har rätt till semester om du inte visste det. Så har du ett jobb så kan du ta semester. Och egenföretagare kan du också bli. Man behöver vara lite ”driven” men det är du väl…?

 5. Vera skriver:

  Ang resa till Thailand, här är lite säkerhetstips.

  1. När ni kommer till hotellet, fråga var på stranden el annat håll som tyfonerna finns nu som varnar för tsunamin. Fråga hur ofta de testas så ni vet om det skulle komma ett test under er vistelse. Fråga också hur ljudet låter, typ be dom googla fram nåt Youtube-klipp så ni vet vad som gäller.
  2. Om fara vid tsunami, kolla innan åt vilket håll ni ska springa. Hur långt bort etc skulle man behöva springa?
  3. Bestäm en mötesplats om ni skulle komma ifrån varandra, ej har mobiler, där ni kan mötas upp. Välj inte någon synlig skylt el så för sånt sveps ofta med i tsunamin, utan en byggnad som ser stabil ut el närheten av ett berg el liknande.

  Ha en fin semester.

  1. mickan skriver:

   Snälla människa….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..