ANNONS

Hjärnan kokar över

/

Jag har ofta lätt för att ta beslut. Jag har alltid haft en stark magkänsla som säger åt mig vilket håll jag ska gå. Kloka Gunilla von Platen sa till mig under en lunch för ett tag sedan att varför magkänslan är så stark beror på att man så stor erfarenhet av att ta beslut och man har gått på nitar och lärt sig. Så när jag tror att min magkänsla plötsligt bestämmer sig så är det egentligen bara ett resultat av den erfarenheten man faktiskt har.

Men nu är min kära hjärna nästintill mos på grund av alla beslut. Beslut inom art work (50 produkter görs om), investeringsförfrågningar, rekrytering av personal, rekrytering av nanny, renovering av trappen och vårt garage. Det är så mycket att besluta på kort tid! Jag har nått min gräns. Och jag insåg det idag när jag stod i barnhörnan på Hemköp och fick ångest bland alla klämmis-smaker till Sally. Tillslut så blundade jag och plockade ner några i korgen. Gah. Min hjärna vill endast välja bland glass-sorter på en strand i Thailand.

IMG_8523

Kan ni bestämma detta är ni snälla? Det är en pytteliten detalj på vårt art work som gör mig tokig för jag vet inte. Streck eller inte streck högst upp…

Detta är priset man får betala när man gör för mycket. Jag kan ju det här. Men när man har en semester inbokad är det så lätt hänt att liksom gasa på för att man vet att lugnet väntar. Hmmm. Nu: YOGA! Underbart.


 

Making decisions is usually not a problem. I’ve always had a strong gut feeling that tells me what to do. Not that long ago I had lunch with Gunilla von Platen and she wisely said that this gut feeling comes from your experience in decision making. If you make a lot of decisions you also make a lot of mistakes, and from these mistakes you learn. So when I think my gut tells me what to do it’s really my experience.

My brain is all mush because of all the decision making today. Decisions regarding the new artwork (50 products will be refreshed), investment inquires, staff recruitment, nanny recruitment, and remodeling of the staircase and garage at home. So many decisions in such a short time! I’ve reached my limit. I came to this realization when I was standing at Hemköp (grocery store) and got anxiety trying to pick out a new juice flavor for Sally. Eventually I just closed my eyes and grabbed a few. Gah. I just wanna be at the beach in Thailand, and the only decision I wanna make is what ice cream flavor to get.

Can you decide for me please? It’s such a tiny detail regarding the artwork and it’s making me go nuts because I don’t know. Should there be a line or not at the top?

This is the price you have to pay when you do too much. I know this. It’s so easy so put the pedal to the metal when you know vacation is coming up soon. Hmmm. Now: YOGA! Wonderful.

841
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00