ANNONS

Falskt alarm

/

Mötes-marathon från 8.30 sedan hem och busa med Gillis. Åkte med Sally till Danderyds sjukhus för att jag trodde att hon hade öroninflammation, 40 grader feber och hon tog sig på ena örat hela tiden. Tre timmar väntetid. Ingen öroninflammation. Febern kommer ifrån mässlingvaccinet tydligen. Skönt att höra men alltid samma enorma skuldkänsla att man tagit plats på barnakuten i onödan (förlåt förlåt). Åt en cheeseburgare i drive in på väg hem. Skulle tagit två. Nu hemma. Barn sover och jag ska svara på dom viktigaste jobbmailen och sedan ta ett bad. Eller sova direkt. Puh.

May the force be with you alla mammor där ute!


After my meeting marathon today I went home to play with Gillis. I thought Sally had an ear infection so i took her to the hospital. She had a 40 degrees Celsius fever (104 degrees Fahrenheit) and kept on grabbing her ear. It was a three hour waiting time at the hospital. No ear infection. Apparently the fever is caused by the measles vaccine. That is good news of course, but I still feel bad for taking someone else’s, more necessary place at the emergency room (I am so so sorry). Grabbed a drive through cheeseburger on the way home. Should’ve taken two. Now we’re home. The kids are asleep and I will reply to the most important emails and take a hot bath. Or just go straight to bed. Puh.

May the force be with you all moms out there!

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00