ANNONS

Nanny sökes

/

Eftersom att Odd börjar jobba i mars så har vi ett glapp inför Sallys förskolestart som sker i augusti. Därför tänkte jag lägga ut en förfrågan här om att vi söker en nanny. Vi har haft lite svårt att våga anlita nanny-hjälp men känner nu att vi behöver det för att få ihop vardagen. Vi letar efter en person som har erfarenhet av barn och är trygg och ansvarsfull. Tiderna som gäller är 08.00-15.30 måndagar till torsdagar. Jag har tänkt att vara hemma på fredagarna. Vid intresse så maila CV, personligt brev samt referenser till min mail på isabella@blondinbella.se

BEL_7851


 

Since Odd will start working in March and Sally’s pre school is not until August we are now looking to hire a nanny. I thought I’ll ask here on the blog first. We have had some doubts about getting a nanny before but now we really need the help. We are looking for an experienced, calm, and responsible person. The work hours are Monday to Thursday 08.00-15.30. I will stay at home on Fridays. If you are interested send your CV, personal letter and references to isabella@blondinbella.se

65
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00