Nanny sökes

Eftersom att Odd börjar jobba i mars så har vi ett glapp inför Sallys förskolestart som sker i augusti. Därför tänkte jag lägga ut en förfrågan här om att vi söker en nanny. Vi har haft lite svårt att våga anlita nanny-hjälp men känner nu att vi behöver det för att få ihop vardagen. Vi letar efter en person som har erfarenhet av barn och är trygg och ansvarsfull. Tiderna som gäller är 08.00-15.30 måndagar till torsdagar. Jag har tänkt att vara hemma på fredagarna. Vid intresse så maila CV, personligt brev samt referenser till min mail på isabella@blondinbella.se

 

BEL_7851

 


 

Since Odd will start working in March and Sally’s pre school is not until August we are now looking to hire a nanny. I thought I’ll ask here on the blog first. We have had some doubts about getting a nanny before but now we really need the help. We are looking for an experienced, calm, and responsible person. The work hours are Monday to Thursday 08.00-15.30. I will stay at home on Fridays. If you are interested send your CV, personal letter and references to isabella@blondinbella.se

 

 1. jenni skriver:

  Prova barnflickan.se så sköter de rekryteringen åt dig istället 🙂
  Vi har anlitat dem i 3 år så bra på att levererera underbara kandidater!

 2. Marie skriver:

  @emma.
  Är du på riktigt? Hur kan du skriva så, hon är väl mer med sina barn än många andra föräldrar som jobbar? Att inte få ihop livspusslet och behöva en nanny tillfälligt är väl inte så konstigt? Att då som Bella ha förmånen (då hon jobbat arslet av sig sedan hon var tonåring för sina pengar) att kunna anlita en nanny är väl fantastiskt? Det är väl ett tecken på att hon är smart. hon gör ju detta för att barnet skall få vara hemma längre i sin hemmiljö? du vet väl inte varför de får ett glapp, kanske nytt jobb för Odd som kräver hans närvaro? kanske inte får plats på dagis förrän i höst?
  emma, använer du dig inte av hjälpmedel i vardagen? kanske får hem maten? ngn som hjälper dig med dagishämtning ngn gång? Barnvakt? Eller du kanske inte har barn, kanske bara är en tonåring som vill skapa debatt på en av de stora boggarna?
  Jag brukar inte kommentera på bloggar men nu fick det liksom vara nog. Om du nu hakar dig på henne, varför följer du hennes blogg? är du avis på att hon är framgångsrik och ändå lyckas med hus & familj? Nä avfölj säger jag och ditt liv kommer bli bättre då du an lägga energin på annat än att vara avundsjuk på Bella.
  /Marie 43 år egenföretagare som tycker att det vore förjävla trevligt om fler unga kunde vara lika företagsamma som Bella, det är nu ungdomar som skall ta över detta land glöm ej det.

 3. Emma skriver:

  Det är HELT SJUKT att du vill ha en nanny. Varför i hela världen föder man två barn om man behöver en nanny? Helt sjukt. Kommer aldrig förstå mig på det. Ta hand om dina barn!!!!!

 4. Jas skriver:

  Hej Isabella!

  Jag har läst din blogg sedan tonåren, och du är verkligen en stark och driven person! Jag vet att du är för vetenskapen så hur ställer du dig då inför anknytningsteorin ifall din lilla ska vara borta ifrån dig som anknytningsperson? Hoppas du inte tar illa upp, det är inget som alla kanske vet, men tänkte i alla fall tipsa dig om att läsa om det:)

 5. elli skriver:

  Hej! Mitt tips är att ni skaffar en trevlig och duktig au-pair! Vi har haft 2 olika au-pairer nu i snart två år och det har fungerat över förväntan bra. Dom har bott/bor med oss så vi har verkligen lärt känna varandra ordentlig och har litat/litar på dom till 100%. Våra två små pojkar har varit/är jätteförtjusta i au-pairerna. Vi hittade våra två au-pairer på http://www.aupairworld.com. Båda två är tjejer som vi kommer att hålla kontakten med. Den första var från Österrike och den vi har nu är från Tyskland. Att de kommer från germanska länder gör (tror vi) att kulturkrocken inte blir alltför stor samt att de lärt sig svenska på kort tid (3-4) månader! Det gäller att båda parter är öppna och ärliga mot varandra.

  Lycka till hur ni än gör!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..