Pointy Flat

Vi tittar kontinuerligt på hur vi kan utveckla och utöka sortimentet i Flattered. Vi har diskuterat allt från lounge wear, accessoarer som väskor och skärp till andra skomodeller än just ballerinaskor. Vi utesluter inte att i framtiden börja sälja exempelvis luxury lounge wear, alltså finare kläder att mysa runt i hemma men just nu fokuserar vi på att göra riktigt bra ballerinaskor.

Det vi dock redan börjat titta på är hur vi kan utöka vårt sortiment när det kommer till just platta skor – flats – tex loafers. Alla personer är ju inte ”ballerinapersoner”, vilket kan bero på fotform eller bara att det helt enkelt inte passar deras stil. Vi har därför tagit fram en ”ballerina” med en spetsig tå istället för den klassiska runda, en lite mer edgy och trendig modell som är perfekt både till vardags på jobbet och till fest. Vi har fått så otroligt fin feedback från inköpare och andra som sett skon och vi är själva så nöjda med den! Skon släpps i början/mitten på mars, jag skriver så klart på bloggen när och var den går att köpa när den levererats från fabriken!

 

Flattered-tan-pointy

 

Flattered-black-pointy

 


We are continuously looking into how we can develop and expand Flattered. We’ve discussed everything from lounge wear, accessories such as bags and belts, to other types of shoes than ballerinas. At the moment we’re focusing on making really good ballerina shoes, but that doesn’t mean we’re cancelling out other opportunities such as luxury lounge wear: fancier cozy clothes to wear at home.

 

We have already started to look at ways to expand when it comes to flat shoes. Loafers for example. All people aren’t “ballerina people”. It could be for reasons like it doesn’t suit the shape of their foot or just doesn’t go with their style. Therefore we have created a new type of “ballerina” with a pointy toe instead of the rounded, more classic look, making it an edgy and trendy model that’s perfect both for work and party. We have received amazing feedback from buyers and everyone who’s seen the shoe, and we are so happy with it! The shoe will be released in the beginning/ midst of March. I will of course make an announcement here at the blog when they’ve been delivered from the factory of where and when you can buy it!

 1. Kajsa skriver:

  Kommer dessas finnas att kopa i London ocksa? Vill ha nu med en gang, super snygga!

 2. sara skriver:

  Skitsnygga 🙂 lite mer rock’n roll! Hoppas att kan anvandas utomhus.

 3. Ida skriver:

  Wow, riktigt snygga!!!

 4. Maria skriver:

  Jättefina med den spetsiga tån!
  En fråga, är denna ballerina för utomhus bruk eller bara en innesko?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..