En lob

Det spelar ingen roll hur fin jag känner mig när jag sätter mig i frisörstolen, jag skulle kunnat ha blivit sminkad av Fanny. Det spelar ändå ingen roll. Med en massa folie i håret känner jag mig ruskigt ful:

 

 

Jag tror även att ljuset uppifrån förvärrar allt. Håller ni inte med? MEN sen kommer den stora förvandlingen. Capen åker av och man får ställa sig upp:

 


  


 
Tack Elin, du är bäst!

 


When I sit down at the hair salon it doesn’t matter how attractive I felt before. Fanny could have done my makeup and it wouldn’t matter. With all that tinfoil in my hair I still feel hideous:

 

I think the lighting from straight above just makes it worse, don’t you agree? But THEN comes the big change. The cape falls down to the floor and you get to stand up:

 

Thank you Elin, you are the best!

 

  1. Cecilia skriver:

    Åh, den mörk/vinröda tröjan var ju ursnygg på dig! Mörka basfärger ihop med den kalla blonda nyansen på håret blir riktigt coolt.

  2. LOB=Lagen om omhändertagande av berusade personer

  3. Super fint! Gillar din frilla så tuff och snygg liksom! Förresten Isabella, hur fixar du din frilla själv? Jag har liknande frisyr men väldigt platt hår. Så det blir inte så vågigt och formigt liksom. Tar du torrschampo eller lockar det, fönar det på något sätt?

  4. Emma skriver:

    Sjukt snyggt!! Du passar verkligen i kortare hår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..