En liter kaffe, tack

Jag är trött idag. Sally hade sin härliga vakenperiod mellan 02-04. Där och då var det inte katastrof tack och lov utan vi sov i 90-sängen och hon närmast väggen så hon låg och snackade och pillade på hennes snuttis medan jag halvsov. Man blir ju knäpp av skrik och gnäll i två timmar, det är enklare att hantera en glad bebis. Svårt att bli arg. Jag är dock tacksam att Sally valde just inatt eftersom jag ska till frisören i tre timmar och där kan jag ta det lugnt och bli ompysslad, ahh.

 

IMG_8398

Polo och jeans från Lindex. Flattered på fötterna. 

Nu blir det att spika alla texter till Sensitive-serien!

 


 

I’m tired today. Sally stayed up between 02-04am. Right there and then it wasn’t a disaster, thankfully. We slept in the 90 centimeter bed and she was closest to the wall playing with her blankie while I slumbered. Listening to screaming and crying for two hours would make you go nuts, it’s much easier dealing with a happy baby. Then it’s difficult to get angry. I am however great full that Sally chose this night to stay awake since I’m going to the hairdresser for three hours. There I can sit and relax and enjoy being taken care of, ahh.

 

Polo sweater and jeans from Lindex. Flattered on my feet.

 

Now it’s time to nail all texts for the Sensitive series!

 

 1. Min son som är 9 månader och 15 dagar gammal kör också två timmars vakenperiod på nätterna. Han är också nöjd och ligger och jollrar. ❤️
  Undra varför dom har en så lång vakenperiod. Dom behöver ju sova ca 14-16 timmar per dygn.
  Hur mycket sover Sally på natten och hur mycket sover hon på dagen?

 2. M skriver:

  Testa att låta henne kissa på potta/ toalett om hon vaknar på natten och har svårt att somna om. Vår tjej är lika gammal och har jättesvårt att somna om om hon inte får tömma blåsan ordentligt (vilket hon inte gör helt i blöjan) när hon vaknat och är kissnödig.

 3. Vad är det för fel på det fina svenska pronominet SIN?!
  ”… pillade på SIN snuttis…”

 4. Emma skriver:

  Sjukt snygg vas!!!!.. Vart kommer den ifrån☺️

 5. Maria skriver:

  Tre timmar? Jag brukar också klippa, färga och göra slingor, och det tar alltid bara två timmar…så forstår inte helt hur det kan vara så stor skillnad tidsmässigt. (Har också långt hår). Hur som…resultatet var otroligt snyggt måste jag säga! Passar dig väldigt bra.

  1. Brukar jag också göra och det tar tre timmar för mig o min frisör också så tror inte hon hittar på om det va det din kommentar syftade till?
   Är inte frisör men känns som de säkert spelar roll om man gör folie eller hätta. Vad det är för märke på färg man använder, om man sitter i värme, om frisören masserar hårbotten, stylar håret efter och allmänt pysslar om sina kunder eller om man t.ex. går till drop in salong. Finns säkert många faktorer som spelar roll men tre timmar känns rimligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..