ANNONS

En liter kaffe, tack

/

Jag är trött idag. Sally hade sin härliga vakenperiod mellan 02-04. Där och då var det inte katastrof tack och lov utan vi sov i 90-sängen och hon närmast väggen så hon låg och snackade och pillade på hennes snuttis medan jag halvsov. Man blir ju knäpp av skrik och gnäll i två timmar, det är enklare att hantera en glad bebis. Svårt att bli arg. Jag är dock tacksam att Sally valde just inatt eftersom jag ska till frisören i tre timmar och där kan jag ta det lugnt och bli ompysslad, ahh.

IMG_8398

Polo och jeans från Lindex. Flattered på fötterna. 

Nu blir det att spika alla texter till Sensitive-serien!


 

I’m tired today. Sally stayed up between 02-04am. Right there and then it wasn’t a disaster, thankfully. We slept in the 90 centimeter bed and she was closest to the wall playing with her blankie while I slumbered. Listening to screaming and crying for two hours would make you go nuts, it’s much easier dealing with a happy baby. Then it’s difficult to get angry. I am however great full that Sally chose this night to stay awake since I’m going to the hairdresser for three hours. There I can sit and relax and enjoy being taken care of, ahh.

Polo sweater and jeans from Lindex. Flattered on my feet.

Now it’s time to nail all texts for the Sensitive series!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00