Bra tisdagskväll

Det krävs inte mycket för att göra mig glad:

 

FullSizeRender-67

 

1. Korvstroganoff till middag

 

IMG_8425

 

2. Vem vet mest på tv:n.

Jag kommer trivas som pensionär i framtiden 🙂

 


 

I don’t need a lot to be happy:

 

1. Korvstroganoff (Swedish sausage in cream sauce) for dinner

 

2. “Fifteen to One” on TV

 

I can’t wait until I retire 🙂

 

 1. ”fifteen to one”? Var det det bästa du kunde komma på?

 2. Hi hi hi, sådan er det at være småbørns forælder;-)
  Bare rolig, du bliver ungdommelig igen, når børnene flytter hjemmefra!

 3. Linnea skriver:

  Hej Isabella! Jag bor uppe i Lappland och är väldigt beroende av vår europaväg som sträcker sig från Luleå till Narvik (E10). Det pågår långa och ändlösa disskutioner om hur farlig den är, hur trafikerad den är och att den behövs göras något åt. Stefan Löven lovade oss att något ska göras åt vägen men som inte helt oväntat så sviker han även oss. Hur ser du på saken och vad är din åsikt? Du hittar många artiklar via NSD.se och norrbottenskuriren. Skulle uppskatta ett svar från dig!
  Ha det bra!

 4. 68 år skriver:

  Jag är pensionär och älskar det! Men jag gillar inte korvstroganoff. Och inte har man hur mycket tid som helst. Det tror man bara innan man är där. Eller det är nog så att jag utnyttjar min tid hela tiden, på bästa sättet för mig!

 5. Sara skriver:

  Åh korvstroganoff är SÅ gott 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..