ANNONS

Som julafton

/

Måndag idag! Vi har haft en väldigt rolig kontorsdag med mycket skratt. Vi har fått en hel del prover från våra fabriker här i Sverige så det har känts som julafton.

IMG_8356

Kofta Veronica Virta, sammets-tights från Lindex och Flattered på fötterna. Denna färg säljs endast hos Nathalie Schuterman. Just det! På Flattereds egna sida så har vi REA på två utomhus-ballerinas 🙂

IMG_8357

Vi har doftat, doftat och doftat idag. Vi har kaffebönor att lukta på i mellan för att kunna bedöma och så brukar vi låta det gå några dagar i mellan för att se om vi har hunnit ändra oss. Jag har ofta en tydlig bild av vad jag vill ha vilket brukar förenkla processen, dock gäller det att fabrikerna får doftnoterna rätt plus att jag måste tåla allt. Nu tror jag att vi har hittat rätt svaga doft för Sensitive-serien. Det känns kul och pirrigt.

IMG_8358

Idag godkände jag sista provet av vår footbalm ”Feel your heel” (älskar namnet). Den är helt fantastisk. Kommer ut vecka 20 så det dröjer lite. Sedan fick jag prov på vår rescue balm och jag är kär. Nu hoppas jag bara att den klarar alla labb-test. Idéen med den är att ta fram en balm som fungerar på läppar, nagelband, torra partier som är irriterade på kroppen (har ett parti på mitt smalben som alltid kliar och är torrt) samt röda bebisrumpor. Verkligen en all-round.

 


Monday today! We’ve had a great day today at the office with a lot of laughter. We’ve received a whole bunch of product samples from our factories here in Sweden so it feels like Christmas Day.

Cardigan from Veronica Virta, velvet leggings from Lindex and flattered ballerinas. This colour is only being sold at Nathalie Shuterman. Oh that’s right! There’s a SALE right now on two outdoors ballerinas if you visit Flattereds own website 🙂

We have been smelling and sniffing different scents all day long. In order to make a correct judgement of the scent and neutralize we sniffed at coffee beans in between the samples. We usually let a couple of days pass before we make a decision to see if we still like the scent or changed our minds. Most of the time I have a clear image of what I want which makes the process run smoother. It is, however, important that the factory manufacture the scent correct and that doesn’t give me an allergic reaction. I believe we have found the exact light scent for the Sensitive series. It’s fun and exciting.

I approved the latest sample of our foot balm “Feel your heel” (I love the name). It’s amazing. It will be launched week 20 so it’ll still be awhile. I also got a sample of our rescue balm and I’m in love. Now I just hope that it’ll pass all lab tests. The idea is to develop a balm that will work on chapped lips, cuticles, dry areas on your body (I have an area on my shin that’s always dry and itches), as well as red baby butts. Completely all round.

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00