Som julafton

Måndag idag! Vi har haft en väldigt rolig kontorsdag med mycket skratt. Vi har fått en hel del prover från våra fabriker här i Sverige så det har känts som julafton.

 

IMG_8356

 

Kofta Veronica Virta, sammets-tights från Lindex och Flattered på fötterna. Denna färg säljs endast hos Nathalie Schuterman. Just det! På Flattereds egna sida så har vi REA på två utomhus-ballerinas 🙂

 

IMG_8357

 

Vi har doftat, doftat och doftat idag. Vi har kaffebönor att lukta på i mellan för att kunna bedöma och så brukar vi låta det gå några dagar i mellan för att se om vi har hunnit ändra oss. Jag har ofta en tydlig bild av vad jag vill ha vilket brukar förenkla processen, dock gäller det att fabrikerna får doftnoterna rätt plus att jag måste tåla allt. Nu tror jag att vi har hittat rätt svaga doft för Sensitive-serien. Det känns kul och pirrigt.

 

IMG_8358

 

Idag godkände jag sista provet av vår footbalm ”Feel your heel” (älskar namnet). Den är helt fantastisk. Kommer ut vecka 20 så det dröjer lite. Sedan fick jag prov på vår rescue balm och jag är kär. Nu hoppas jag bara att den klarar alla labb-test. Idéen med den är att ta fram en balm som fungerar på läppar, nagelband, torra partier som är irriterade på kroppen (har ett parti på mitt smalben som alltid kliar och är torrt) samt röda bebisrumpor. Verkligen en all-round.

 


Monday today! We’ve had a great day today at the office with a lot of laughter. We’ve received a whole bunch of product samples from our factories here in Sweden so it feels like Christmas Day.

Cardigan from Veronica Virta, velvet leggings from Lindex and flattered ballerinas. This colour is only being sold at Nathalie Shuterman. Oh that’s right! There’s a SALE right now on two outdoors ballerinas if you visit Flattereds own website 🙂

We have been smelling and sniffing different scents all day long. In order to make a correct judgement of the scent and neutralize we sniffed at coffee beans in between the samples. We usually let a couple of days pass before we make a decision to see if we still like the scent or changed our minds. Most of the time I have a clear image of what I want which makes the process run smoother. It is, however, important that the factory manufacture the scent correct and that doesn’t give me an allergic reaction. I believe we have found the exact light scent for the Sensitive series. It’s fun and exciting.

I approved the latest sample of our foot balm “Feel your heel” (I love the name). It’s amazing. It will be launched week 20 so it’ll still be awhile. I also got a sample of our rescue balm and I’m in love. Now I just hope that it’ll pass all lab tests. The idea is to develop a balm that will work on chapped lips, cuticles, dry areas on your body (I have an area on my shin that’s always dry and itches), as well as red baby butts. Completely all round.

 1. ALLTSÅ WOOW!
  detta är bland dom första gångerna jag besöker din blogg, här endast läst vad media har haft och skrivit om dig annars.
  så kommer man in här och möts av detta??
  JÄVLAR VAD SNYGG DU ÄR!! har du verkligen fött 2 barn?????!!! 😮

 2. Kreativiteten flödar ser jag. Fin outfit att ha på jobbet. Applåder!

 3. Åh ser verkligen fram emot erat ”rescue balm”! 🙂 Jag är en riktig torris som får smörja och smörja på både läppar, nagelband, händer, fötter ja allt..men jag tycker det är så omständigt att ha 100 olika produkter till varje användningsområde så konceptet med en allt-i-allo produkt är ju toppen 😀 Kommer absolut köpas då den kommer ut.
  Du och ditt team gör verkligen ett otroligt jobb med erat företag och era produkter, har älskat allt jag hunnit testa hittills 🙂

 4. Vad kul med ett rescue balm, det ser jag fram emot! 🙂

 5. Varför ska ALLT vara all-round? Förstår idén med att man då har en burk istället för flera, men samtidigt känns det som en lat ursäkt… ”Jag oooorkar inte ha mer än EN burk, det är jättejåååbbigt”
  Tror heller inte på att allt kan vara all-round; åtminstone inte om man vill behålla samma resultat. Det finns en anledning till att vi har sommar- och vinterdäck tex även om det finns all-round på den fronten också…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..