ANNONS

Firat idag!

/

Odd är så duktig på att lura mig. Han bad mig hämta en sak när vi satt och lekte allihopa i Gillis rum efter att jag kom hem från jobbet och när jag kom ut så väntade två glas och champagne. Odd får berätta i sin egen blogg senare men vi har något att fira här hemma, superkul! Och nej det är inget tredje barn eller så. I så fall hade vi inte firat i skumpa … Och så hade det nog varit jag som överraskat Odd om en sådan sak he he. Jag vill gärna ha fler barn i framtiden men jag fantiserar om en ny kull om 6-7 år. Jag är ju fortfarande bara 25 år.

Det är så lustigt det det hur det kan svänga. Från att ha haft NOLL barnlängtan eller ens gillat barn så har jag gått till att älska det mesta som har med barn att göra (läs; det mesta. Gillar ej barn som vill vara vakna på nätterna). They had me at hello så att säga. Det är klart att det finns stunder då jag bara vill vråla rakt ut LÅT MIG VAA. Men för det mesta gillar jag att vara en levande hoppborg. Gillis nya grej är att kamma mitt hår varje dag, sådant gör en ju lycklig.

IMG_8365

Vi har alltid kört flaskor från Philips Avent. Gillis dricker Hipp fullkornsvälling från 12 månader(hans favorit) men Sally kör Ottos färska. 

På kvällarna brukar Odd natta Gillis och jag Sally. Vi har haft stunder med långa nattningar, trust me. Men fasen just nu är fem minuter med Sally och en kvart med Gillis. Han vill ju höra sagor som jag berättat tidigare om. Ibland hör jag vad Odd säger när jag är på väg ner; ALLA historier slutar med att någon måste hem och bajsa. Och så hör jag en liten kille fnissa.

Jag fnissar också.

IMG_8366

 

Nu blir det yoga! Jag kommer på mig själv att längta efter passen när jag är på jobbet. Det är inte likt mig kan jag tala om. Trevlig kväll på er!Odd is so good at fooling me. After work we were all sitting in Gillis room playing, when he asked me to go get something, and when I got back there were two glasses of champagne waiting. Odd will tell you in his own blog later but we have something to celebrate, super fun! And no, it’s not a third baby. If that was the case there wouldn’t have been any champagne…And I would’ve probably surprised Odd, he he. I would love to have more kids in the future and I see the next round coming in 6-7 years. I’m after all just 25 years old.

It’s so weird how things can turn around. I went from having ZERO longing for kids or even liking them, to loving everything that has to do with children (read: most of it. I don’t like kids who want to be awake at night). They had me at hello so to speak. Of course there are moments when I just wanna scream LEAVE ME ALONE. Most of the time, however, I enjoy being a living bounce house. Gillis new thing is to comb my hair every day, stuff like that gotta make you happy.

We always stick to bottles from Philips Avent. Gillis drinks Hipp whole grain baby formula made for children more than 12 months old (his favorite), but Sally keeps to Ottos färska.

Odd usually puts Gillis to bed, and I Sally. We have had some long nights, trust me. Right now the process usually takes 5 minutes with Sally and 15 with Gillis. He always wants to hear all the bed time stories. Sometimes when I go downstairs I can hear Odd say, ”ALL stories end with that someone needs to go home and poop.”. After that a little boy is giggling.

And I giggle too.

Now it’s time for yoga! At work I find myself longing for the yoga sessions. That is not like me, I can promise you that. Have a great night you guys!

55
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00