ANNONS

Nyårsafton

/

Tänk vad året gick fort. Säkert mitt livs snabbaste år hur konstigt det än låter. Det beror antagligen på att Sally kom och när man får följa ens barns utveckling från att vara nyfödd till att idag krypa runt så kan man liksom se att tiden går fort. Det blir ett tydligt mått på tiden som annars är så svårt att greppa. Idag har vi varit uppe tidigt och fixat. Odd har förberett mat och jag har städat. Barnen satt och såg Gustav. Sally är helnöjd bara hon får vara nära sin 2 åriga idol. Vid fyra kommer våra vänner/släkt över (tre barnfamiljer!) för att fira in det nya året hos oss, två familjer sover över så det blir fullt hus här. Jättekul! Jag kände mig så vuxen när jag bäddade rent överrallt och la fran handdukar.

Jag har inte bestämt outfit än (lägst ner i prio idag) men dessa vackra örhängen blir det i alla fall. Mörkblå och guld. Från Caroline Svedbom, en riktigt duktig entreprenör. Vi hörs på instagram under dagen! Stor kram och tack för att ni har följt med mig under året.


This year was over in a heartbeat. Don’t think I’ve every experienced one year that passed by this fast, strange as it may sound. I think it’s because of Sally and the fact that you follow your child’s development every day. First they’re newborns and then all of a sudden they’re crawling around on the floor. That development really helps you grasp time, which can be pretty difficult otherwise. Today we got up early and started preparing for tonight. Odd has taken care of the food and I’ve been in charge of cleaning the house while the kids watched Gustav. Sally is so happy when she gets to spend time with her 2-year-old idol. We’re expecting our friends and family to come over at 4 (three families with children!) to start the celebration. Two families are spending the night so the house will be pretty full. So much fun! I really felt like an adult when I changed sheets in the beds and took fresh towels out.I’m not sure about my outfit yet (last priority today) but I know I’m going for these beautiful earrings.

Dark blue and gold, from Caroline Svedbom. Such a talented entrepreneur. I’ll talk to you on Instagram during the rest of the day! Hugs and kisses to all of you and a big thanks for following me throughout the year.

39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00