Efter läggning… 

Jag älskar mitt liv som fru och småbarnsmamma, men just ikväll känns det väldigt härligt att få träffa Sheila över en drink ute. Jag har torkat snor med fingrarna och dragit av det på min jacka utomhus i brist på papper  och bajslukten från dagens alla blöjor vill liksom inte lämna näsan. Jag tittade till och med i spegeln om det hade kommit bajs i ansiktet, det har ju hänt förr. På grund av det känns detta spontana möte helt underbart. Klackarna är på och det år rätt dött på stan men det gör inget. Får jag ta ett glas vitt och babbla av mig med Sheila är jag glad! Väldigt bra avslut på året minsann.

 


 

I love my life as a wife and mom, but tonight was one of those nights where it couldn’t have felt better to go out for drinks with Sheila. I’ve been wiping the kids’ noses with my fingers, then wiping fingers off on my own jacket due to lack of tissues and for some reason I just can’t get that smell of baby poop to leave my nose. Took a quick look in the mirror before and noticed I even had some poop in my face. And that’s not a first. So, because of all the goo I’ve been exposed to today this spontaneous date is going to be wonderful. I’ve got my heels on and there’s not exactly a myriad of people out but that doesn’t bother me. A glass of white wine and constant conversation with Sheila will make me very happy! Awesome last day of the year to say the least.

 1. Malin skriver:

  Klart Odd lagar mat. det är ju det han är bäst på förutom vin och musik klart han vill briljera med koperade recpet från de andra kockarna (kanske med utbyte av mindre salt och någon annorlunda krydda än originalet), vad skall Odd göra annat än laga mat och ta hand om familjen? Någon kanske kan ge honom ett jobb? Frivilligorganisationerna behöver ett handtag, vore väl något (isabella har väl inte jobbat som volontär på länge)?

 2. Stina skriver:

  Haha skrattade rätt ut! Älskar din nya ärliga stil! Gott Nytt till er!

 3. Okej…
  Gud vad bittra alla är. Jag har själv hus och barn och vet att man aldrig kommer undan. Ingen kommer undan med att rulla tummarna. Om den ena lagar all mat, så gör den andra något annat som gynnar familjen. Och om man aldrig gör något med huset, så blir man den som leker med barnen. Det är också en uppgift och något som måste göras då och då. Jag blir mörkrädd när jag hör att vuxna minsann vill leka med barnen men se, det får minsann riktiga vuxna inte göra, för de ska skruva och spika och riva ost. Vilken martyrinställning till livet. Och stackars barn. Att inte få ett rekommenderat antal böcker lästa för sig så att de klarar sig bra i skolan, att aldrig få tid med en förälder till pulkaåkning eller lego. Dessutom pratar ni med Bella som om hon inte är rik, lite vänta du bara, det kommer gå åt helvete det här. Snart märker hon att hon minsann inte kan träffa en kompis för snart börjar gräsmattan växa! Men ni vet att hon har råd med massor. Hon kan köpa in lagad mat utifrån om hon vill. Och ha trädgårdsmästare. Jag tror Odd lagar maten för att han kommer få så mycket cred för den. Hans barn kommer minnas pappas matlagning. Gästerna kommer att minnas allt gott och komma tillbaka. Huset fylls med minnen och äktenskapet och traditionerna stärks. Precis som barnen kommer att minnas att deras mamma ofta var glad och sa ja till nya äventyr. Att hon inte brydde sig så mycket för att det fattades lister i rummen eller krokarna på badrummet inte sattes fast på 10 år. Olika prioriteringar, ja. Men inget är fel och båda bidrar.

  1. Jens skriver:

   Javisst, båda bidrar, Bella har en omsättning som en korvmoj på hörnet och Odd är hemmapappa. ”Stort” hus och ”mycket att göra”. En del av oss driver företag som verkligen är stora utan att ha en hel stab av människor runt oss och med hus som är mångdubbelt av detta lilla, bara att hugga i, varken gnälla på våra hälfter att de måste ”pilla” med saker som MÅSTE göras (se själv, huset är ju långtifrån färdigt), även om man har råd att anlita hantverkare för det minsta lilla så vet jag att göra saker tillsammans är det som håller ihop familjen, skapr många trevliga minnen, ja kort och gott ”slita” tillsammans (antingen man behöver eller inte)

  1. Bella skriver:

   Stefan , just i detta fallet syns det att det är samma sorgliga människa 🙂

 4. Evelina skriver:

  Så patetiska kommentarer. Du/ni som skriver detta har uppenbarligen aldrig haft ett ordentligt förhållande/samboliv..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..