ANNONS

Efter läggning… 

/

Jag älskar mitt liv som fru och småbarnsmamma, men just ikväll känns det väldigt härligt att få träffa Sheila över en drink ute. Jag har torkat snor med fingrarna och dragit av det på min jacka utomhus i brist på papper  och bajslukten från dagens alla blöjor vill liksom inte lämna näsan. Jag tittade till och med i spegeln om det hade kommit bajs i ansiktet, det har ju hänt förr. På grund av det känns detta spontana möte helt underbart. Klackarna är på och det år rätt dött på stan men det gör inget. Får jag ta ett glas vitt och babbla av mig med Sheila är jag glad! Väldigt bra avslut på året minsann.


I love my life as a wife and mom, but tonight was one of those nights where it couldn’t have felt better to go out for drinks with Sheila. I’ve been wiping the kids’ noses with my fingers, then wiping fingers off on my own jacket due to lack of tissues and for some reason I just can’t get that smell of baby poop to leave my nose. Took a quick look in the mirror before and noticed I even had some poop in my face. And that’s not a first. So, because of all the goo I’ve been exposed to today this spontaneous date is going to be wonderful. I’ve got my heels on and there’s not exactly a myriad of people out but that doesn’t bother me. A glass of white wine and constant conversation with Sheila will make me very happy! Awesome last day of the year to say the least.

75
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00