ANNONS

Vi upptäcker ön

/

Vad kul att ni är på ett nytt vänner-inlägg. Den 3 januari lägger jag ut ett nytt sånt inlägg så då får ni vara inne och kika! Tänker mig kategori städer samt om man även är mammaledig. Spännande! Undrar om Odd och jag borde söka en småbarnsfamilj att hänga med här på Lidingö, vi känner ju inga och det är alltid kul när man kan ses rätt spontant i en park.

Och att gå till parker är något som vi utforskar just nu, idag gick vi åt ett nytt håll och kom fram till..

En fantastisk lekplats vid en strand! Kottlasjön heter det. Så fint. Här röjde vi i lilla klätterställningen och kände på isen. Jag kommer nog inte våga åka skridskor men jag badar gärna här när det blir varmare. Förresten, det såg ut som om man kom runt sjön, i alla fall på ena sidan. Är det här blivande springrundan kanske?

Nu blir det till ICA och storhandla. Vi har ju nyårsfirande hos oss med middag och sånt så vi behöver köpa allt vi ska äta. En vuxenmeny och en barnmeny. Bara att ladda om, det ska bli roligt! Ska nog ta ut granen innan. Vi har lessnat och så tar den rätt mycket plats.


I got very positive responses on my friends-post suggestion, fun! Keep your eyes open January 3rd, planning on posting it then. I’m thinking one category for what city you live in and one for maternity leave. Exciting! Wondering if Odd and I should start looking for a family with small children we can hang out with here on Lidingö. Right now we don’t know anyone and it’s always fun to plan spontaneous play-dates in the park.

Speaking of parks – that’s something we’re exploring at the moment. Today we took a walk in a ”new” direction and found…

…an amazing playground by a beach! The area is called Kottlasjön, beautiful surroundings. We tried out the little jungle gym and checked the ice to see how thick it was. I don’t think I’ll dare to go ice skating, but I’d love to go for a swim here when it gets warmer. It also looked as if you can walk around the lake, at least on one side. Maybe this is my new running route?

Now we’re going to ICA for some grocery shopping. We’re hosting a New Year’s dinner at our place so we’ve got a long list to check off. Need to get everything for our menus – one for adults and one for the kids. Time to recharge our batteries from the Christmas celebration, but I’m very excited! We’re probably getting rid of our Christmas tree before Thursday too, it doesn’t do much for the atmosphere anymore and it also eats up a lot of space.

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00