ANNONS

Sökes: en vän – Succé!

/

Kommer ni ihåg när jag skrev inlägget ‘Sökes: en vän‘ i april, inlägget blev det mest kommenterade på bloggen och fick över 2000 kommentarer! I inlägget fick man berätta om sig själv i en kommentar, i vilken stad man bor i och vad ens intresse är. Nu har en läsare som heter Lidija hört av sig till mig som kommenterade inlägget, hon och ett par andra läsare som kommenterade hade planerat att träffas men i sista sekund så avbokade alla. Förutom en tjej som inte hade haft en internet på hela dagen, så Lidija beslutade sig att ta en drink med henne. I mailet berättar Lidija att de klickade på direkten och började umgås men att hon aldrig trodde att hon skulle hitta en såhär bra ny vän ifrån mitt inlägget. De kom precis hem från Gran Canaria och i somras var de i Berlin!

Lidija och hennes vän i Gran Canaria

FullSizeRender-3

Vill ni att vi gör en nytt sånt här inlägg nästa år, påbörja det nya året med en ny vän? Jag tänkte för att göra det ännu enklare när man söker efter en vän så ska man välja en underrubrik, t.ex om man är singel eller är nybliven mamma. Skriva lite mer ingående om sig själv. Vad tycker ni om det?


Do you remember the post ”Söker: en vän” (”Looking for a friend”) I wrote in April? That post actually became the most commented post ever on the blog, it got over 2000 comments! The concept of the post was to write a comment about yourself, tell other readers who you are, where you live and what you’re interested in. A reader named Lidija, one of all people posting a comment, just e-mailed me. Lidija and a few other readers who also commented decided to meet meet up, but then everyone canceled last minute. Everyone except one girl who had been without internet all day, so Lidija decided to go for drinks with her. In the mail I received from Lidija she told me they bonded straight away and started hanging out on a regular basis after their first meeting. They just got home from a trip to Gran Canaria and last summer they went to Berlin together! She also told me she never thought she could find such an amazing friend just by commenting on the post.

Lidija and her friend on Gran Canaria

What do you think, would you like one more of these posts next year and start 2016 with finding a new friend? I’m thinking we’ll make it even easier this time by choosing a subheading saying if you’re single or just became a mom for example. Write a little more detailed description about yourself
so to speak. How does that sound?

178
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00