ANNONS

Det kom ett…

/

..  Bord levererat ikväll! Närmare bestämt vårt matsalsbord. Det kan vara vara det största bord jag sett och vi fick kämpa in det till vardagsrummet…


Nu insåg vi dock våra begränsningar. Det var för tungt för oss att lyfta hur mycket vi än försökte (200 kg). Här är Odd och jag lika varandra, vi vill hitta en lösning nu nu nu. Inte vänta till imorgon. När ingen stark man i vår bekantskapskrets kunde så skrev jag ut på min instagram fiffig som jag är. Då svarade Dinah, LCC:s hudterapeut att hon och henne man plus vän var i närheten.

.. Och dom kom! Jippie! Det blev vin som tack. Nu ska jag pyssla med blomvaserna och hur dekorationen på bordet ska vara. Det ser ju lite tomt ut just nu. Har ni några tips? Sedan behöver vi få upp den andra lampan men den fungerade inte så vi måste byta. Många på instagram frågade var mattan var ifrån och det är från Ruugs. Den fungerar både utomhus och inomhus och klarar vatten. Som given för en barnfamilj. Och matbordet är ifrån Furniturebox. Sååå lång leveranstid men det var det värt! Det är så vackert. Här ska det ätas middagar (och skrivas en hel del blogginlägg) 🙂


Table delivered tonight! Our dining table to be more exact. Could be the biggest table I’ve ever seen and moving it to the living room was a real struggle…

We had to see ourselves defeated. It was too heavy for me and Odd to lift it just the two of us, no matter how hard we tried (200 kg). In situations like this me and Odd are quite alike – we want to find a solution, NOW. Not wait until tomorrow. We couldn’t get any of our muscular friends to the house this evening, but creative as I am, I solved the problem by an Instagram post. Dinah, LCC’s skin therapist, was in the neighborhood along with her husband and a friend.

…and they came to the rescue! We said thanks with wine. My mission now is to figure out how I want the vases and other decorations on the table, looks a bit minimalistic at the moment. Any suggestions? We also need to fix the other lamp. It didn’t work so we have to change it. I got some comments on Instagram asking where we found the carpet and it’s from Ruugs. It’s for both indoor- and outdoor use and it’s also waterproof. How perfect is that for a family with small children? We got the table from Furniturebox. Took sooo long to have it delivered, but now I’m thinking it was totally worth it. It’s beautiful! We’ve got many dinners waiting for this one (and some serious blog post writing), that’s for sure 🙂

94
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00