ANNONS

Social period

/

Igår hade vi två vänner över på middag, Odds ena barndomsvän plus flickvän. De är så härligt att kunna bjuda över vänner efter läggning och liksom fortsätta dygnet fast utan lek med lego och mängder av wipes (var dock nära att lägga fram wipes istället för servetter igår, jag menar wipes slår vanliga servetter med hästlängder). I vår lägenhet var det så lyhört så barnen vaknade när folk klev in i hallen. Nu med två våningar kan vi spela musik och skratta utan att dom störs. Det var ett av kraven när vi letade hus.

 


Vi spelade Alias (jag vinner varje gång!) och som vanligt när klockan slog tio så vaknade Gillis och kunde inte somna om (fjärde kvällen i rad). Han fick gosa ner sig i soffan mellan oss med Stampe och där var han nöjd.

Idag kommer Ida hit och ska hjälpa oss med gardiner och belysning och sedan blir det en tidig middag här hemma med Sheila, Rasmus och barn. Åh vad härligt det är med socialt umgänge när man känner för det. Odd och jag kan lätt hamna i perioder då vi bara vill vara med varandra, och tycker att det är jobbigt om någon vill ses på helgen hehe. Men nu har vi kommit ur vår mys-kokong, för stunden i alla fall och då är det kul!


Yesterday we had two friends over for dinner, Odd’s childhood friend plus girlfriend. It’s great being able to invite people over after the kids are in bed and continue the remaining hours of the day without Lego and countless amounts of wipes (almost put wipes on the table instead of napkins when setting the table yesterday, but when you think about it wipes really beat regular napkins on many levels). In our apartment you could hear every little sound so the kids used to wake up everytime someone stepped into the hallway. With two floors we can play music and laugh as much as we want without waking up the little ones. That was one requirement we had when we looked for a house.

We played Alias (I win very time!) and when the clock struck 10 Gillis woke up as usual and couldn’t go back to sleep (fourth night in a row now…) He joined the company and made himself comfortable in the couch between me and Stampe and seemed very happy about the situation.

Ida’s coming over today to help us out with curtains and lights and then we’re hosting an early dinner at home since Sheila, Rasmus and their kids are coming over. It’s so rewarding spending time with friends when you’re really in the mood to do so. Odd and I’ve got this bad habit where we just feel like spending time with each other from time to time, but right now we’re out of the cozy-cocoon and enjoy socializing, he he. Looking forward to tonight in other words!

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00