ANNONS

Snö!

/

Med risk att härma alla statusuppdateringar just nu om man bor i Stockholm så vill jag ändå utbrista SNÖ! Ikväll har vi haft middag här med Sheila plus familj och precis när vi skulle sätta oss så ser vi hur det dimper ner. När hela gänget skulle gå så var det egentligen läggningstid men jag kunde inte låta bli att ta på Gillis skorna så att vi kunde gå ut och känna på årets första snötäcke. Det är så stor skillnad att bo i hus och uppleva snön än från ett fönster på Kungsholmen. Vilken lycka! Imorgon hoppas jag att det blir några minus så att vi kan göra en snögubbe eller åka pulka. Det finns ju inget bättre sätt att tillbringa mellandagarna på.

Odd lagade pasta och köttfärssås. Perfekt för oss vuxna och barn (dom fick ett eget barnbord). Odd gjorde ett eget bröd till som vi doppade i olivolja. Himmelskt gott.


Vet inte vem som var lyckligast, Aline, Gillis eller jag. Men av alla fotspår att döma så var det nog jag…  Tänk att jag och Gillis får uppleva det här, första snön i vårt hus.Jag kommer aldrig att glömma det. Nu ska jag leta fram mina täckbyxor i garaget så att jag är redo för morgondagen om det håller i sig..


I know I’m not the only one in Stockholm giving you an update on this but… It’s SNOWING! We had dinner at our place tonight together with Sheila and her family and when we were about to sit down we looked out the window and saw the nice surprise. When Sheila and her company were about to leave it was actually bed time, but I couldn’t let Gillis miss out on this so we put on his shoes and went outside to experience the first snow of the year. Sheer happiness! Way more fun to live in a house these moments. When we lived in the apartment at Kungsholmen we just watched the snow from the window. I’m hoping the temperature stays below zero tomorrow so we can build a snowman or go sled riding. There’s no better way to spend your time the days after Christmas.

Odd cooked pasta bolognese, much appreciated both by us grown ups and the kids (they had their own children’s table). Odd also baked his own bread to dip in olive oil. Divine.

Don’t know which one of us were happier, Aline, Gillis or myself. Judging by the footsteps in the snow I’d vote for me… I’m so happy Gillis got to experience this – the first snow now when we’re living in a house. I’ll never forget this. I’ll go looking for my thermo pants in the garage now so I’m ready for tomorrow, keeping my fingers crossed…

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00