ANNONS

Ugn för katastrofkockar

/

Ni vet ju att jag är otroligt dålig på att laga mat men med vår nya ugn från Siemens, som vi har samarbetat med, nu kan jag göra det mesta. Jag bara ställer in det jag ska tillaga, väljer rätt och hur mycket det är. Sedan bestämmer ugnen själv vilken värme och hur lång tid (!). Jag kan ställa in potatisgratäng, eller vanlig potatis då det är en ång-ugn. Så sjukt bra. Idag testade jag brysselkål (glömde den igår). När det gäller matlagning är just värme och tid det som är svårt att få till, så detta är perfekt för mig.

Jag ska prova att ställa att ställa in kladdkaka och testa om den verklig blir kladdig. Klarar ugnen det, då är vi bästisar… Nu ska jag gå loss på min julklapp:


.. Odd gav mig nämligen en JÄTTEBOX från Lush igår med typ allt som finns. Herregud så glad jag blev! Det är badbomber och tvålar och allt är handgjort. Frågan är vilken jag ska börja med. Bästa klappen.


I’ve told you I’m not really the greatest chef, but with a little help from our new oven (from Siemens) cooking doesn’t seem impossible. I just place whatever it is that I’m making in the oven, choose the right option in the oven-menu and how much of it that I’m making. Then it’s up to the oven to decide the right temperature and cooking time (!). I can make both potato gratin or regular potatoes since it’s got a steam-function. Love it. Today I tried making brussel sprouts (forgot it yesterday). I think the toughest part about cooking is to figure out the right temperature and time, so this is just perfect for me.

I’ll try choosing chocolate cake from the menu and see if it comes out as gooey as I like it. If the oven can handle that, we’ll be best friends… Now I’ll spend some time exploring my Christmas gift:

…Odd gave me this HUGE BOX from Lush yesterday with pretty much all their products in it. I got so incredibly happy! Handmade bath bombs and soaps in it, the best gift. But the question remains… Which product to go for first?

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00