ANNONS

Julafton

/

God jul på er! Vi har haft en underbar julafton här hemma. Nio vuxna och sex barn. Röjigt, kul, mycket skratt och rätt så idylliskt. Kan vara mitt livs bästa julafton i vuxen ålder. Varför det då? Jo för att allt var så kravlöst från min egen sida. Visst var vi värdpar men vi kunde slappna av ändå. Jag har varit så tacksam för allt runt omkring mig, min man, våra barn, mina svärisar och alla härliga kusiner.  Här kommer en bildbomb:

Gillis börjar morgonen med att öppna paketet i julstrumpan, en bil i kartong som man kan fylla i. Riktig succé och perfekt pyssel under dagen. Från ekolego.

Barnens outfits. Gillis körde vit skjorta från Livly och jeans från H&M. Sally körde klänning från Lindex och tights från Livly. Både fick varsin jul-rosett från Livly men Gillis ville inte ha sin som fluga. Sally hade sin i håret 🙂
Barnbordet 🙂

Odd körde jultröja som han fått av mig från H&M. Så fulsnygg! Det är bjällror på som låter hehe. Jag körde en svart glittrig topp från Lindex och skinnbyxor från Zara. Till det körde jag röda läppar.


Vi körde tomte från Ryska posten, så smart. 

 

Sedan har vi en liten tradition i släkten och det är köttbulletävling. Min svärfar har vunnit tre år i år och i år kom han på delad plats med Odds ena bror. Nästa år får barnen vara med och tävla! Nu har alla gått och barnen sover. Nu blir det mys med Odd och bara njuta av allt 🙂 Hur har er julafton varit?


Merry Christmas everyone! We’ve had a wonderful Christmas Eve, nine adults and six children. Great spirit, lots of fun, laughters – a pretty perfect evening. Could be the best Christmas Eve I’ve had so far in my grown up life. And why is that? Well, I had no expectations and felt no pressure what so ever. Sure, we were hosting, but the whole setting was very relaxed. I’ve just been so grateful for everything around me today, my husband, my children, my family in law and all our awesome cousins. Here’s the day in pictures:

Gillis started the morning opening up the gift in his stocking – a cardboard car you can color. A real success, kept him occupied all day. It’s from ekolega.

The children’s outfits. Gillis wore a white shirt from Lively and jeans from H&M. Sally had a dress from Lindex and tights from Lively. They both got their own Christmas-bow from Lively but Gillis wanted to use his as a bowtie. Sally put hers in her hair.

The children’s table 🙂

Odd went for the Christmas shirt I bought for him from H&M, pretty eclectic. It’s got bells on it that actually rings hehe. I’m wearing a glittery top from Lindex and leather pants from Zara. Topped my outfit off with red lips.

We rented our Santa from Ryska posten, great idea.

We sort of have this tradition in the family that Christmas Eve comes with a meat ball contest. My father in law won three years in a row now and this year he came first again, but shared the spot with one of Odd’s brothers. Next year the kids will join! Everyone just left and the kids are sleeping. Odd and I are just relaxing the rest of the evening, enjoying the atmosphere 🙂 How was your Christmas Eve?

72
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00