Uppesittarkväll 

Barnen sover, vi slår in paket, mumsar på skinka och ska snart göra köttbullemackor. Jag känner väl inte någon enorm julkänsla men det gör inget. Det är en mysig kväll och imorgon väntar en rolig dag. Jag ser fram emot när Gillis och Sally får varsin julstrumpa imorgonbitti!

 


 

The kids are sleeping, we’re wrapping gifts, munching on ham and are soon about to make meatball sandwiches. I have to admit my Christmas spirit haven’t reached its peak, but it’s okay. This evening is so cozy and tomorrow is going to be so much fun. I’m looking forward to seeing Gillis’ and Sally’s reactions when they get their Christmas stockings tomorrow morning!

 1. Sara skriver:

  Mysigt 🙂

  Önskar dig, din familj och dina läsare en riktigt mysig julafton!
  Ta gärna en titt hos mig;
  (111kg nu…)
  http://hajnal.se

 2. Amanda skriver:

  Inte för att vara sån, men får ni inte ont i ögonen när ni sitter så nära tvn?
  God jul 🙂

 3. Mysigt! Vilken färg valde ni på väggarna i vardagsrummet?

 4. Vicky skriver:

  God jul Bella! Hoppas du får en fin jul med familjen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..