ANNONS

Uppesittarkväll 

/

Barnen sover, vi slår in paket, mumsar på skinka och ska snart göra köttbullemackor. Jag känner väl inte någon enorm julkänsla men det gör inget. Det är en mysig kväll och imorgon väntar en rolig dag. Jag ser fram emot när Gillis och Sally får varsin julstrumpa imorgonbitti!


The kids are sleeping, we’re wrapping gifts, munching on ham and are soon about to make meatball sandwiches. I have to admit my Christmas spirit haven’t reached its peak, but it’s okay. This evening is so cozy and tomorrow is going to be so much fun. I’m looking forward to seeing Gillis’ and Sally’s reactions when they get their Christmas stockings tomorrow morning!

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00