ANNONS

Dagen före

/

Det var väl inte så smart idag att åka in till NK dagen innan julafton men det var inte så hysteriskt som jag trodde att det skulle vara. Sally låg snäll vagnen och jag hittade klapparna att direkt och jag var klar på mindre än 30 minuter.  Däremot så gjorde jag ett stort misstag. Jag glömde bort helt var jag hade parkerat! Parkeringshuset är på sex våningar och jag hade verkligen noll koll på var vår bil befann sig så det slutade med att jag gick igenom alla plan och så klart så var det sista våningen, jag var helt slut efteråt.

Och lite irriterad på mig själv.

Investerade i något väldigt grönt som mellis med tanke på all julmat som väntar. Hittade allt förutom bingolotter till uppesittarkvällen!

Nu städar vi och gör fint inför julaftonsfirandet imorgon. Jag har förresten insett en sak som villaägare och det är att man inte längre kan gå runt på dagtid som jag alltid gjort hemma, nämligen fula mjukiskläder och två fladdrande bröst för att jag vägrar bh hemma. Det plingar ju nämligen på här lite då och då och nyss var det en skolklass som sålde ljus eller så är det en granne eller någon som frågar nånting. Är någon mer som känner igen sig?  Hur ska jag göra? Öppna utan bh eller klä på mig lite mer ordentligt under dagarna? 🙂


Maybe it wasn’t the smartest move going to NK the day before Christmas Eve, but it wasn’t as hysteric as I imagined. Sally was comfortable in the stroller, I found the last gifts I was looking for straight away and after less than 30 minutes we were ready to go back home. Then I realized my mistake – I forgot where I parked the car! The parking structure has six floors and I didn’t have a clue. I ended up going through every floor and of course I found it on the last one, was exhausted afterwards.

And a little mad at myself.

Invested in a very green snack, thought it might be a good idea to balance out all Christmas food that awaits. Now I’m all set for tomorrow, or almost. Couldn’t find bingolotter (lottery-bingo tickets) for the gameshow tomorrow night.

Right now there’s some Christmas-cleaning going on here to make everything look nice for tomorrow. Another thing I experienced today about being a house owner is that I have to step up my game when it comes to what I wear around the house. My standard outfit is probably sweats and I never wear a bra. I refuse to wear a bra at home, so my boobs just flop around freely. But what I’m starting to notice is that there’s someone at the door quite often. Today I had a school class selling candles ringing the doorbell, then there’s neighbors or just someone who wants to ask something. Can you relate to this? What’s the house-owner way of doing it? Do I open the door without a bra or should I put on something more decent every day? 🙂

79
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00