RoyalDesign reklamfilm

För några veckor sedan spelade jag in en reklamfilm för Royal Design. Reklamfilmen kommer att börja rulla på TV nästa vecka men redan nu kan ni filmen nedan. Vi spelade in hemma hos mig i sovrummet, förresten ser ni att Flattered och LCC är med i filmen!

 

 

 


A couple weeks ago we filmed a TV commercial for Royal Design. It will start running on TV next week, but if you’re curious you can take a look at it below already. We filmed it in the bedroom at our place. By the way, notice that Flattered and LCC are in it too!

 1. Matilda skriver:

  Hej Bella!’

  Jag har en fråga angående flattered. Tänkte önska mig ett par i julklapp. Tidigare har ni haft ballerina inneskor med ”tunn” sula, inte de ulliga som ni har nu. Finns det fortfarande att köpa de andra? Jag hittar de nämligen inte på flattereds hemsida.

  ´Tack på förhand för svar!
  Kramar från Matilda

 2. Sofia skriver:

  undrar som ovan. varifrån kommer kuddarna i mönster? hittar de inte. superfina

 3. Det strålar verkligen om dig i filmen, du gör dig bra framför kameran!

  Tycker det var intressant det du sa om att du vill ha lugn och ro i sovrummet, så vill vi ha det i de flesta rum. Visst är det svårare med barn i hemmet, men genom smarta förvaringslösningar och inte ha för mycket prylar och leksaker, går det väldigt snabbt att återskapa exempelvis ett lugnt vardagsrum från att ha varit lekstuga några minuter tidigare. Några ljus i fina ljusstakar, bra punktbelysning och lådor där leksaker snabbt kan stuvas undan, så har man ett ”vuxet” vardagsrum igen och kan känna lugnet trots småbarnsstressen.

  Läs gärna mer om vår småbarnsvardag i kombo med minimalism och enkelhet på bloggen:
  http://www.minimalisterna.se

 4. Sanna skriver:

  Vart kommer era ursnygga lampor ifrån? 😀

 5. Åh guuud vad härligt!! jag har en liten etta som har stor potential att bli hur mysig som helst, och trots alla doftljud jag plockar in så lyckas jag aldrig få till den här härligt lyxiga känslan som jag vill ha, balansen mellan jobb och lugn som jag vill ha i min lägenhet. Om nån har tips så hojta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..