Hannah och Amanda

Min dag blev bättre, efter LCC-mötet med en av världens största koncerner så blev det lunch för mig och Pingis med Hannah och Amanda. Himla kul att ses alla fyra, två entreprenörs-par med många bollar i luften. Vi tänkte att det kunde vara kul att ses och se hur vi kan jobba ihop. Lunchen gick helt klart alldeles för fort.

 

 

Jag är av den åsikten att entreprenörer ska hålla ihop fastän man jobbar i samma bransch och några skulle kalla det konkurrenter. Vi träffade ju Emma S förra veckan. Det är en typisk ”konkurrent på pappret”.  Det är tufft som det är att växa som företag och av alla företagare är endast ca 25-30% kvinnor. Därför är det ännu viktigare att just vi temar upp – Hur kan vi hjälpa varandra?

 

 

Efter förskolan så blev det lek hos Sheila. Vi tog bussen några få stationer hem på kvällen när det var dags för middag. Gillis var så stolt att kliva på själv bredvid Sally i vagnen och han höll min hand och lyssnade noggrant på mina instruktioner. Sedan satt han fint på sätet. Väl hemma ville han att jag skulle berätta om och om igen hur det gick till när vi åkte buss. Så gulligt.

Nu ska jag väcka Odd som somnat hos Gillis. Vi är rätt trötta båda två. Odd sköter renoveringen i huset (övergripande) och går 07 och kommer hem 18-19. Jag sköter barn och jobb. Ikväll var det DI Gasell men jag prioriterar jobb och sömn ikväll…

 


My day got better. After the LCC-meeting with one of the world’s greatest groups in the industry, Pinigs and I had lunch with Hannah and Amanda. We thought it would be fun to meet and discuss how we can start working together in the future. Love that all four of us could meet – two couples of entrepreneurs with so much going on at the same time. Lets just say lunch was over way too soon.

I’m of the opinion that entrepreneurs should stick together, doesn’t matter if you’re involved in the same industry or not. Maybe you remember the meeting we had with Emma S last week. Most certainly a ”competitor” according to some, but making your company expand and grow isn’t easy, epecially when you’re a woman. Of all entrepreneurs, only 25-30% are actually women. Makes it even more important to team up and help each other out.

After preschool there was playtime at Sheila’s place. Then we rode the bus a few stations to make it home in time for dinner. Gillis was so proud, getting on all by himself next to Sally in the stroller. He held my hand tightly, listened carefully to my instructions and then he neatly sat down during the whole ride. When we got home he wanted me to tell him about the bus ride over and over again. So cute.

Now it’s time to wake up Odd who’s fallen asleep with Gillis. Both of us are pretty tired. Odd’s involved with the house renovation throughout the whole day – leaves home at 7:00 in the morning and gets back around 6-7:00 pm. While he’s doing that, I’m managing children and work. Tonight is the night for the DI Gasell-event (event hosted by the Swedish newspaper Dagens Industry where the Swedish company with the most rapid growth during the passed three years is assigned an award), but I’m prioritizing sleep and work this evening…

 1. Linda skriver:

  Men snälla människor! Vi har för fan druckit mjölk i hundratals år!!!! Likaså Har vi ätit kött! Låt var och en göra som de vill. Sitt inte och predika här!

 2. Hej!
  Vi är två tjejer som försöker starta upp en nytänkande företag.
  Vi vill göra det billigare att dricka kaffe och genomför just nu en marknadsundersökning för att kunna pressa ner priser. Kan ni snälla genomföra enkäten (6 enkla frågor), den handlar om kaffevanor och tar endast någon minut.
  Stort Tack!
  Jenn & Jess

  https://www.surveymonkey.com/s/MPQQDHK

 3. M skriver:

  Åh vad härligt med Hannah och Amanda! Hoppas ni hittar på något samarbete för framtiden, är säker på att det skulle bli hur bra som helst 😀

 4. Mi skriver:

  Är det ovanligt att man går hemifrån 7 och kommer hem 18-19 det är väl det vanliga om man jobbar 8 timmar och har ca 1 timme restid i varje riktning. Välkommen till verkligheten!

  1. C skriver:

   Alltid dessa ”välkommen till verkligheten”-kommentarer. Hoppas att du mår lite bättre nu när du fått trycka ner en medmänniska.

 5. Anicia skriver:

  Hej Bella 🙂 om du gillar art prints så kanske du är intresserad av min konst? Den säljs som art prints på voked.com – du kan köpa som prints, canvas tavlor eller inramade prints. Vore kul om du ville kolla in de! Du får även 20% rabatt på ditt köp om du anger ANICIA i kassan. Hoppas det ska intressera dig! 🙂 länk: voked.com/anicia-elvira . Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..