ANNONS

Ljudbok

/

Jag har börjat uppskatta ljudböcker på senare tid, förut tyckte jag alltid att det gick lite långsamt och ibland så störde jag mig på rösten av personerna som läste upp och då kunde jag inte fortsätta. Men idag uppskattar jag möjligheten att kunna lyssna på en bok samtidigt som man gör annat (promenerar, står i apoteks-kön eller kör bil) och då gör det ingenting om det går lite långsammare, det är väl därför jag även älskar att lyssna på långa poddar. Hur som helst så har vi nu ett konto hos Storytel och det innebär att jag har ett helt bibliotek av e-böcker och ljudböcker i mobilen!

Nu lyssnar Odd och jag gemensamt på boken ”Knark – En svensk historia” när vi åker bil. Riktigt spännande, men däremot så måste vi vänta med att lyssna vidare tills vi åker tillsammans vilket är lite jobbigt he he. Jag vill gärna introducera barn-ljudböcker för Gillis men jag tror att han inte är redo än, i och för sig har vi inte provat. Vi ska på långsemester i februari nästa år så då kanske det kan fungera på flyget. Det går ju att ladda ner en bok och ha på offlineläge så det är ju bra. Vad säger ni andra föräldrar, vid vilken ålder fungerar ljudböcker för barn och vilka barnböcker rekommenderar ni i så fall?

IMG_9589

En annan sak jag märkt är hur snabbt nya böcker kommer ut, annars tycker jag alltid man behövt vänta så länge på att nya böcker kommer ut/går att få tag på som ljudbok. Vill du också testa Storytel, får du en månad gratis om du följer denna länk. Perfekt då det gäller över jul när vi har mer tid över. Erbjudandet gäller t.o.m 29/12

I samarbete med Storytel


I’ve started to appreciate audiobooks more lately. I used to think the concept was a bit too slow and sometimes I found the voice of the narrator so annoying that I had to stop listening. Today however, I really like that you can listen to a book and do something else at the same time (walk, wait in lines, drive). The slow tempo is quite cool then. Listening to long podcasts can work too. Anyways, we’ve now gotten ourselves a Storytel-account, meaning we have access to a whole library of e-books and audiobooks in our phones!

At the moment, me and Odd are listening to the book ”Knark – En svensk historia” when we’re in the car together. It’s really thrilling, but now I can’t listen to it when I’m alone (since we’re listening together), he he… Well, well. I’d love to introduce audiobooks for children to Gillis, but I don’t think he’s ready for that yet. On the other hand we haven’t let him try. We’re going on vacation in February next year, maybe he could test-listen on the flight. You can download a book and save it in offline mode which is great. Any other of you parents out there got any tips about this? Do you know at what age you can start listening to audiobooks and what children’s books would you recommend?

Another thing I’ve noticed is how fast new books are available. I thought the process from regular book to available e-book/audiobook took way longer. If you want to try Storytel too, you get a test-month for free if you follow this link. Perfect that the offer runs over Christmas when we’ve got some more spare time. The offer is valid until December 29th.

48
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00