Drömhåret 

Jag fick spolar av Pingis i veckan och idag gick jag loss, jag satte i dom på fem minuter när jag satt med barnen på golvet. Superenkelt. Jag tvekande lite kring om topparna skulle gå utåt eller inåt? Hur var det nu igen? Hur som helst så gick jag runt helt pirrig här hemma. Förväntningarna var skyhöga. Herregud det är ju såhär jag ska fixa mitt hår. Hollywood-svall under tiden som jag axlade jobbet som lekledare. Varför har inget sagt något om det här tidigare?!

 

 

*Taggad*

Men när jag tog ut spolarna efter två timmar så blev det inte alls det här svallet jag förväntade mig:

 

 

Vad händer om jag borstar lite?

 

 

NEJE! Det blev ju värre. Nu kom jag på att man INTE ska rulla topparna utåt. Gah. Jahopp. Det här blir min ABBA-frilla till kontoret imorgon.

 

 

Jaja.. Dags för middag och sedan Bron! Tur att ingen tvååring här hemma har ritat med en penna som inte går bort och klistrat en Car-klistermärke bredvid.

 


Pingis gave me hair rollers this week and today was the day for a test run. Took me five minutes to put them it. Did it while sitting on the floor with the kids, piece of cake. I got a little confused with how to work the ends – inwards or outwards? Couldn’t remember… Anyways, my confusion didn’t take any of my excitement away. Walked around with butterflies in my stomach here at home. Wow, this is how I should style my hair, always. Hollywood-waves and being a game leader at the same time. Why haven’t anyone told me about this before?!

*Stoked*

But when I took them out after two hours, the result wasn’t quite what I had expected:

What happens if I just brush a little?

NO! Even worse. Recalled you’re NOT supposed to roll the ends outwards. Gah. Whatever. I’ll work this ABBA-hairdo at the office tomorrow.

Well, well. Time for dinner and then Bron! At least no 2-year-old gave himself the freedom to draw a little with a pen that doesn’t come off and put a Car-sticker next to his art piece.

 1. Elvira skriver:

  Ta en disksvamp och tandkräm, de fungerar! Jag använde de på både väggar och byrå när min kusin målat, gick bort super enkelt!

 2. Malin skriver:

  Hej!
  Tips:Coloronas kritor är jättelätta att tvätta bort. Silky crayon är magiskt bra 🙂 oops, smygreklam till Colorona. Men det kan jag stå för. Använder dom kritorna massor!

 3. Kajsa skriver:

  Är det bara jag som tycker att du påminner lite om Agnetha Fältskog? ABBA 🙂

  Men du vart ju fin i det ändå Isabella 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..