ANNONS

Sista helgen

/

Ja, jag insåg det imorse. Att det är min sista helg här i lägenheten. Nästa lördagsmorgon så sitter jag på ett plan till Miami för några dagars jobb. När jag landar den 10e december så åker jag inte till lägenheten utan TILL HUSET! Flytten går nämligen den dagen (Oroa er inte för Odd, en firma sköter all packning och flytt så han behöver bara ta Gillis). Det känns inte alls sorgligt, jag längtar så mycket efter vårt hus så jag tycker att det är bra att jag reser bort just nu så går dagarna fortare.

Det jag däremot måste hinna innan lördag är att rensa det jag inte vill ha med till huset så att det inte packas ner. Samt hitta nya ägare till några möbler. Lägger ut möblerna till salu här imorgon.Nu åker vi strax till huset, jag har inte varit där på några dagar. Titta vad snyggt det blev med knopparna (dom sparade vi av dom tidigare ägarna) på garderoberna i varje sovrum. Jag fick en fråga om vi tapetserar någonstans men nej denna gång kör vi bara målarfärg.


This morning I realized that this is the last weekend in our apartment. Next Saturday morning I’ll be on a plane on my way to Miami where I’ll be working for a couple days. When I get back home again on the 10th, I won’t go to the apartment after my arrival, but TO THE HOUSE! As I wrote before, we moved the move-in date forward from the 12th to the 10th. (And agian, don’t worry about Odd. He’ll have a moving company helping him out with all the packing and logistics, so all he has to do is take care of Gillis). Moving doesn’t feel sad to me at all. I can’t wait to get sorted in the house, so the the Miami-trip couldn’t have been more timely – will make the remaining days pass even faster.

What I have to find time for before Saturday though is to clear out stuff that I don’t want the moving company to take with them to our new place. I also have to find new owners to some furniture that we want to get rid of. I’ll have a little furniture-sale here on the blog tomorrow.

I’m about to head to the house now, haven’t been there for a few days. Look how great the closets in our bedrooms came out with the knobs on (the ones the prior owners already had up). Also, I recieved a question regarding if we’re wallpapering anywhere, but the answer is no. This time we’re only painting.

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00