TV-rummet

Ett av de viktigaste rummen för oss i familjen är ju förstås tv-rummet, där kommer vi att spendera mycket familjetid ihop. Såhär är det tänkt att se ut:

 

blondinbellasnyahus

 

Det är ett stort rum på 30 kvm och här ska det alltså mysas rejält med film, chips och dipp. Längst in vid snetaket ska det platsbyggas låga bokhyllor längs hela kortsidan men det får bli efter nyår. Ida har satt ihop möblerna efter våra önskemål. Vi ville ha en enorm soffa, den på bilden är inte rätt utan vi hittade en på EM möbler som vi kunde bygga själva och vi gjorde soffan nästan som ett U. Öppet avslut på ena sidan och schäslong på andra sidan. Sedan blir det projektor och tv-duk mitt emot. Och en fyra meter lång bänk under med stomme från IKEA och luckor från Superfront.

 

inredningblondinbella

 

 

I andra delen av rummet blir det plats för lek! Vi har beställt ett enormt tågbord från Brio. Ni vet ett sånt där bord där själva rälsen är fastlimmad så det är bara att gå crazy och leka med alla tåg. Så himla kul. Sedan blir det barn-bokhörna och plats för pyssel.

Om två veckor flyttar vi! Vi har faktiskt ändrat datumet till den 10e december istället för 12e. Inte ofta en renovering går snabbare än planerat.

 


Our TV-room is almost the most important room in the house – we’ll spend a lot of family time there. This is how we’re picturing it:

The room is big (30 m2) and its main purpose is to host serious cozy-nights with movies, chips and dip. On the wall where the sloping ceiling starts we’re putting up custom made bookshelves running across the whole wall, but that will be done after New Year’s. Ida has chosen the furniture after our preferences. We wanted a huge couch, but the one on the picture is not ”the one”. We found a module-couch from EM Möbler which we chose to construct in a U-shape. There’ll be no armrest on one end and on the other end we’ve chosen a chaise lounge-like module. Then we’ll install a projector with a screen that will work as TV and a four meter long bench under it with frame from IKEA and doors from Superfront.

In the other end of the room we’ll make space for playtime! We’ve ordered this super big railway table from Brio, you know one of those tables where the rails are glued to the table-top so you can basically just go crazy with your trains. So much fun! We’ll also arrange a reading corner and some space for arts and crafting.

We’re moving in two weeks! And now we’ve actually changed the move-in date to December 10th instead of 12th. Not often a home renovation takes less time than expected.

  1. Lina skriver:

    Du kommer ju att missa direktsändningen av nobel middagen. Men du kanske ser den senare eller en annan dag…

  2. Sara skriver:

    Det kommer bli SÅ snyggt! Väldigt roligt att följs detta, som en småbarnsmamma med hus med. Spännande!

  3. Lisa skriver:

    Åh vad fint det kommer att bli!! Har du någon aning om vars mattan är ifrån?

  4. Den svartvita pläden! Så snygg, någon som vet var man kan köpa den? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..