ANNONS

Kvällspa

/

Igår efter att jag hade ätit med kidsen kom Odd hem och då kilade jag iväg till spa. Jag och mina vänner försöker att få till en träff varje månad, hittills har vi faktiskt kunnat hålla det. Alla kan inte varje gång men så blir det ju. Igår hade Fanny bokat Spa By Us. Det är ett spa på Riddargatan som går att abonnera, så vi hade hela för oss själva mellan 19-22. Vi drack bubbel, badade bubbelbad och fick massage. Succé! Jag är så glad att jag ”kommer iväg” på tjejkvällarna, det ger så mycket energi.

spablondinbellaisabella

Fanny, Johanna och jag hade svårt att välja vilken pose vi skulle göra, så det fick bli klassikern: duck face selfie 🙂


After dinner with the kids yesterday Odd came home to take over and I made my way to the spa. Me and my friends try meet once a month, and so far we’ve been very good at working our plan. Everyone can’t join every time, but that’s life. Yesterday, Fanny had booked a spa session for all of us at Spa By Us on Riddargatan. You can actually book the entire spa for you and your company, so we had the whole place to ourselves between 7:00-10:00 pm. We had champagne, curled up in bubble baths and got massages. A real success! I’m so happy I can make time for our girls’ nights. They’re so re-energizing.

Fanny, Johanna and I had a tough time choosing what pose to go for, so we went with the classic duck face selfie 🙂

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00