ANNONS

Black Friday

/

Jag har bunkrat upp linser hos en e-handel idag, det är så dyrt så jag passade på. Annars har jag inte köpt så mycket mer trots att det är Black Friday. Däremot så vill jag tipsa om Apoteas Black Weekend. Ni hittar hela Löwengrip Care & Colors sortiment där till 20 %. Vill man passa på och testa våra produkter hade jag rekommenderat: deodorant, Good to go light (torrschampo som gör håret silkeslent), och vår serie Back to Balance som är ett shampoo för fet hårbotten samt balsam för torra/slitna längder. Bästa kombinationen! Även bra tillfälle att testa ansiktserien nu med rabatt. Jag älskar ju tvätten Clean & Calm och The Cream, bra för oss känsliga.

Ni hittar Black Weekend här 🙂

Dags att hoppa i mjukiskläderna, hälla på chips och vänta in kvartsfinal, håller tummarna för Amanda!


Today I bought contact lenses in bulk online. Contacts are always so expensive, so I had to take the offer. However, I didn’t buy anything else – even though it’s Black Friday. For those of you who’s up for some Black Friday shopping on the other hand, I must tip you off on Apotea’s Black Weekend: You’ll find all products in the Löwengrip Care & Color selection there at 20 % discount. If you’re curious about our products, I’d recommend trying our deodorant, the Good to Go Light dry shampoo (makes your hair silky smooth) and our product line Back to Balance – a shampoo for greasy scalps and conditioner for dry/split ends. The best combo! With the discount in mind, now is also a great time to try our facial products. I love the wash Clean & Calm and also The Cream. Great options for us with sensitive skin.

You’ll find Black Weekend here 🙂

Time to put my sweats on, fill a bowl up with chips and wait for the quarter-final, crossing my fingers for Amanda!

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00