Black Friday

Jag har bunkrat upp linser hos en e-handel idag, det är så dyrt så jag passade på. Annars har jag inte köpt så mycket mer trots att det är Black Friday. Däremot så vill jag tipsa om Apoteas Black Weekend. Ni hittar hela Löwengrip Care & Colors sortiment där till 20 %. Vill man passa på och testa våra produkter hade jag rekommenderat: deodorant, Good to go light (torrschampo som gör håret silkeslent), och vår serie Back to Balance som är ett shampoo för fet hårbotten samt balsam för torra/slitna längder. Bästa kombinationen! Även bra tillfälle att testa ansiktserien nu med rabatt. Jag älskar ju tvätten Clean & Calm och The Cream, bra för oss känsliga.

 

 

Ni hittar Black Weekend här 🙂

Dags att hoppa i mjukiskläderna, hälla på chips och vänta in kvartsfinal, håller tummarna för Amanda!

 


Today I bought contact lenses in bulk online. Contacts are always so expensive, so I had to take the offer. However, I didn’t buy anything else – even though it’s Black Friday. For those of you who’s up for some Black Friday shopping on the other hand, I must tip you off on Apotea’s Black Weekend: You’ll find all products in the Löwengrip Care & Color selection there at 20 % discount. If you’re curious about our products, I’d recommend trying our deodorant, the Good to Go Light dry shampoo (makes your hair silky smooth) and our product line Back to Balance – a shampoo for greasy scalps and conditioner for dry/split ends. The best combo! With the discount in mind, now is also a great time to try our facial products. I love the wash Clean & Calm and also The Cream. Great options for us with sensitive skin.

You’ll find Black Weekend here 🙂

Time to put my sweats on, fill a bowl up with chips and wait for the quarter-final, crossing my fingers for Amanda!

 1. Malin skriver:

  Beställde precis long lasting shampoo och balsam, purify ansikts scrubb och duschtvål ska bli kul att testa!

 2. S skriver:

  Blev helt lyrisk när jag duschade och såg att schampot nästan var slut och erinrade mig om att jag läst ngt om black friday på din blogg.
  Nu har jag klickat hem största balsamgladkan, stora schampo paketet och hårdpray
  Tycker om att man kan köpa dina produkter även på landet, här i lilla Hörby.
  Men, de har sällan produkterna jag vill ha eller prova hemma. Ser väldigt tomt och trist ut på hyllorna.
  Tråkigt för personalen är världens goaste!

 3. SOFIA skriver:

  Hej!

  Så kul att du bloggar om rean på apotea, satt på nordic feel och skulle beställa din mascara till mig och en att ge i julklapp, skulle bara in en sväng på bloggen och ser ditt inlägg, la beställning på Apotea istället och en The heat is on slank också med. 🙂

  Ska bli kul att testa din mascara och heat, tidigare testat ansiktstvätt och kräm och är nöjd, dock återstår mina acne. Men de ger kanske med sig med tiden.

  Kram

 4. Har precis beställt back to balance, deon och good to go light! 😀 Det sistnämnda har jag provat innan så skall bli spännande med de andra två. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..