ANNONS

Möten hemma

/

För att underlätta för mig och Sally kom Pingis och Hannah hit tidigt imorse och körde LCC-möten fram till lunch. Väldigt skönt att slippa packa en skötväska redo för alla tänkbara händelser (Läs: vätskor…) och komma iväg. Vi pratade mest organisation, planer för att öppna en LCC-salong i framtiden (!) samt alla produktsläpp nästa år. Hannah läste upp alla produkter vi hittills hade spikat och ska börja producera men idag strök vi en tredjedel. Jag måste jämt påminna mig själv om att Löwengrip Care & Color aldrig ska vara ett märke som spottar ur sig nyheter bara för att, nej jag vill endast ta fram sådant jag verkligen har ett behov av. Produkter som förenklar min vardag. Inget annat.

Årets första lussebulle!

Sallys snutte: Misse! Ett tips till snuttisar är att köpa ett märke/gosedjur som det finns en uppsjö av. Ingen handgjord nalle tillverkad i ett exemplar från andra sidan jordklotet. Det blir nämligen katastrof om dom försvinner. Misse är från Diinglisar.

Hittade världens bästa lek. En ballong i ett snöre, Sally grejade med bollen likt en katt i en evighet (i bebis-mått mätt). Tur att man är påhittig… Nu är jobbet klart för dagen och Sally och jag ska ut och luncha ihop. Sedan blir det en  promenad innan vi hämtar Gillis. Eller Lillis som han själv säger. Lillis och Sallah 🙂


To make my day a little easier, Sally and Pingis came over to my place early this morning to discuss some LCC-related things. So grateful I didn’t have to think about packing a nursery bag to guard myself against whatever a baby can surprise you with (think fluids…). We mostly talked about management, plans for a future LCC-salon and all new product launches next year. Hannah read all products we’ve settled for so far out loud and we realized we have to cut a third of them. I constantly have to remind myself that Löwengrip Care & Color is not supposed to be a brand that extends product selection just for the sake of it. That’s not our thing. I just want to offer customers products that I’ve got a true need of myself. Products that make my everyday life easier. Nothing else goes.

First lussebulle (Swedish saffron bun) this year!

Sally’s blankie: Misse! A tip when you’re buying blankies is to buy them from a common brand with lots of different ones to choose from. Not a unique, handmade teddy where there’s no other like it. Let’s just say I’ve got personal experience with the disastrous consequences that comes with lost blankies. Misse is from Diinglisar.

I also came up with the best baby-entertainment: Balloon on a string. Kept Sally occupied forever (in baby-measurements). Being creative sure is a blessing… Now I’m done with work for today and me and Sally are going for lunch. Then a walk before we pick up Gillis, or Lillis as he calls himself. Lillis and Sallah 🙂

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00