ANNONS

Tight morgon 

/

Nu är det andra veckan jag hämtar, lämnar, har bebis och jobbar om vartannat. Det är lite svettigt vissa stunder men det fungerar. Odd är i huset så mycket som det går och vi har insett att det verkligen behövs eftersom vi inte har en övergripande entreprenad utan har bokat flera olika bolag som är på plats samtidigt och kör olika saker. Allt för att vi ska hinna en hel renovering på en månad.

På morgonen är det prio Gillis. Sally kör pyjamas plus tröja/mössa och jag tar på mig det som ligger närmst.

Vi hade tur idag, många roliga fordon längst vägen = lycklig Gillis. Vi var för en gång skull tidiga så vi hann gå fram och vinka.

Sedan hem, har jag tur tajmar jag Sallys sovstund med duschtid. Nu kom Odd precis hem en stund och tar Sally i tre timmar (enda barnfria jobbdagen denna vecka), ska närvara i en paneldebatt och lunchmöte!


This is week two for me dropping off/picking up at preschol, taking care of baby and working in between. It does get sweaty from time to time, but it works. Odd is in the house as much as possible. It’s a good thing he’s there to check up on things since we’ve hired different companies for different jobs to get the house renovation done in a single month.

In the morning Gillis is first priority. Sally wears pj’s + shirt/beanie and I put on whatever is next to me.

We got lucky today, many interesting vehicles along the way = happy Gillis. For once we were early so we even had time to stop and wave.

Then home again. If the timing is right I can take a shower while Sally is napping. Odd just got home and he’s taking Sally for three hours (my only baby-free work day this week) while I’m participting in a panel discussion and going for a lunch meeting!

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00