ANNONS

Krypa?

/

Gillis kröp inte. Däremot ställde han sig upp och gick när han var 10,5 månad. Vi var inne på Synsam och jag gjorde synundersökning och hade plockat ut linserna och då ser jag suddigt i periferin hur Gillis går tvärs över golvet. Snacka om otur att jag inte såg ordentligt då, världens moment. Sally däremot, nu är hon 7 månader och jag ser tendenser till att vilja krypa. Hon ställer sig på alla fyra och försöker liksom komma fram men ramlar och sedan hasar hon sig bakåt och fastnar någonstans. Hon känns mer motiverad att krypa, hon vill ju liksom hänga på sin 90 cm långa idol.
Body How to kiss a frog, jeans Mexx.

Spännande! Idag så lämnade jag Gillis och sedan tog jag en promenad med Sally när hon somnade. Nu är vi hemma och pysslar innan vi ska iväg och äta lunch med en kompis. Inga många knop idag förutom ett besök till huset, det har hänt grejer och jag ska fota och visa.

Gillis didn’t crawl. On the other hand he stood up and started walking when he was 10,5 months old. We were at Synsam taking a vision test and I wasn’t wearing my contacts, but then all of a sudden I see Gillis walking across the floor somewhere in my blurry peripheral vision. Talk about bad timing for not seeing properly, that was a moment you would have wanted to experience with clear vision. In contrast to Gillis, my 7 months old Sally is showing crawl-tendencies. She gets up on all four and tries to move forward, but then she falls, slithers back again and gets stuck somewhere. She feels like a motivated crawler though. Understandable since she wants to keep up with her 90 cm long idol.

Body from How to Kiss a Frog, jeans from Mexx.

Exciting! Today I went to preschool and dropped Gillis off and took a walk with Sally when she fell asleep. Now we’re at home fixing some stuff before we’re going for lunch with a friend. Not a lot on the agenda today besides going to the house for a bit. Everything is progressing so fast, I’ll take some pictures to show you later.

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00